Jämför mäklare i Skärholmen

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför Skärholmens bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i Söderort? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Skärholmen som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Skärholmen

Området Skärholmen i Stockholm med dess stadsdelar Bredäng, Sätra, Vårberg och Skärholmen förknippas främst med hyreslägenheter i hus med loftgångar byggda på 60- och 70-talet. Här finns dock även villor och ombildningar har gjort att många lägenheter i Skärholmen har kommit ut på marknaden.

Sport, kultur, natur och nära till stan

Skärholmen är hem för cirka 40 000 personer och ett tydligt exempel på så kallade miljonprogramsområden. Skärholmen Centrum skulle enligt planerna betjäna 300 000 personer. Så många blev det dock inte, men i Skärholmen C hittar man ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar.

Utveckling attraktivt för mäklare och bostadsköpare

Med tiden har Skärholmen vuxit och blivit mer diversifierat än nidbilden av ett miljonprogramsområde. Trycket är högt även på bostäderna i det här området, vilket innebär utveckling av service, skolor etc. Aktuella bostadspriser i Skärholmen hittar du här (Svensk Mäklarstatistik).

+ Läs mer

Landsöversikt