Skärholmen

Skärholmen

Arkitektur i Skärholmen. (Foto: Daniel Mott)

Mäklare Skärholmen

Hitta den bästa mäklaren i Skärholmen.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Skärholmen och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Skärholmen och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Populära Skärholmen växer

Skärholmen har blivit ett naturligt val för barnfamiljer och nyetablerade att bosätta sig. Med naturfina omgivningar och kort kollektivväg till storstadspulsen satsas det för fullt på nya bostäder. Skärholmen har en variation på allt vår moderna civilisation behöver - och har blivit populärt bland mäklarna.

Sport, kultur, natur och nära till stan

Attraktiva Skärholmen bjuder på härliga fikaställen och restauranter, kulturliv som teater och bio, natur och friluftsliv, goda kollektiva kommunikationer, sport och fritid, shopping och ett stort serviceutbud - bl.a. vårdcentralen. Här finns helt enkelt allt inom ett radium för att kunna leva behagligt. I Skärholmen bor det 35 740 personer (2014) och stadsdelsområdet omfattar stadsdelarna Breda, Skärholmen, Sätra och Vårberg.

Utveckling attraktivt för mäklare och bostadsköpare

Stockholms mest snabbväxande område är i ständig förändring! Därmed är det inte konstigt att Skärholmen är attraktivt för både mäklare och bostadsköpare. Nya och spännande platser kommer till med målsättning om social hållbarhet i fokus. Fina naturområden och stränder, knutpunkten Skärholmen Centrum, fler bostäder - allt detta innebär utveckling och storsatsning på skolor och närservice. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Skärholmen på ungefär 48 300 kronor per kvadratmeter.

Spännande och varierat bostadsutbud

I en spännande arkitekturmix blandas nya bostäder med sekelskiftsbyggnader och funkishus. Det har bidragit till en positiv och trygg utveckling i stadsdelsområdet. Det har därför lockat dit en härlig blandning av olika människor som aktivt valt att leva i Skärholmen.

Utvalda mäklare i Skärholmen

Mattias Lindblom SkandiaMäklarna Liljeholmen / Hägersten / Skärholmen
Mattias Lindblom
Fastighetsmäklare / Kontorschef
SkandiaMäklarna Liljeholmen / Hägersten / Skärholmen
Andreas Koskinas SkandiaMäklarna Liljeholmen / Hägersten / Skärholmen
Andreas Koskinas
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna Liljeholmen / Hägersten / Skärholmen

Utvalda mäklarkontor i Skärholmen

SkandiaMäklarna Liljeholmen / Hägersten / Skärholmen
Årstaängsvägen 21 B
117 43 Stockholm
Bengt Tomas Mäklarbyrå AB

Örnsätrabacken 18

Fastighetsmäklare M Saarimaa

Stångholmsbacken 56, 6tr

Fastighetsmäklare Sven Eriksson

Lilla Sällskapets väg 43

Hus & Hem fastighetsförmedling AB

Oxholmsgränd 3

Visa fler mäklarkontor i Skärholmen