Ska du sälja ditt radhus?

Jämför mäklare först. Spara tid och pengar.

Dags att sälja ditt radhus? Jämför mäklare först

Hitta rätt mäklare för ditt radhus. Jämför lokala mäklare och deras erbjudanden med Mäklare.se. Enkelt, tryggt och utan bindning.

Mäklare.se är en gratis jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta mäklare inför din bostadsförsäljning. När du fyller i formuläret blir du kontaktad av upp till fyra mäklare som vill sälja ditt radhus.

Mäklarna vet att de konkurrerar om dig som kund och därför kan du känna dig säker på att du får deras bästa erbjudanden. Välj sedan den mäklaren som passar bäst för dig och ditt radhus – eller ingen alls. Tjänsten är gratis och helt utan bindningar.

Hitta mäklare nu

Hitta rätt mäklare för ditt radhus

När det kommer till bostadsförsäljningar finns det mycket att hålla koll på. För att öka oddsen för en lyckad försäljning är det viktigt att anlita mäklare med erfarenhet av liknande försäljningar som också har kunskap om ditt bostadsområde.

Att sälja sin bostad är för vissa en av livets största affärer – därför är det viktigt att hitta rätt mäklare. Genom att låta flera mäklare värdera ditt radhus kan du både känna dig mer säker på vilket pris du kan förvänta dig och vad mäklararvodet ligger på.

Hos Mäklare.se kan du kostnadsfritt få erbjudanden från upp till fyra erfarna mäklare som kan hjälpa dig sälja ditt radhus. Ställ frågor, jämför deras tjänster välj den mäklare du känner passar bäst. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret.

Gå till formuläret

Sälja radhus – så gör du steg för steg

 • Värdering.
  För att få en indikation på vad du kan förvänta dig sälja bostaden för bör du låta en eller flera mäklare värdera radhuset. Många mäklare erbjuder kostnadsfri värdering.
 • Hitta rätt mäklare.
  En bostadsförsäljning är en av livets största affärer. Jämför olika mäklare för att hitta rätt fastighetsmäklare för just dig och din bostad.
 • Förberedelser inför visning.
  Behöver radhuset upprustas eller genomgå någon renovering för att göra det extra attraktivt inför en försäljning? Inför fotograferingen bör du även tänka på att plocka undan personliga ägodelar och se till att allt ser fint och fräscht ut. Vissa väljer att anlita en professionell stylist för att visa upp hemmet från dess bästa sida.
 • Visning.
  Tillsammans med mäklaren bokar du in visning av radhuset. Visningen brukar antingen vara öppen för alla intresserade eller stängd – då krävs en föranmälan.
 • Budgivning.
  Efter visningen inleds en budgivning bland dem som anmält sig som intresserade av radhuset. Din mäklare håller både dig som säljare samt spekulanterna uppdaterade om nyinkomna bud.
 • Kontraktskrivning.
  När du fått in ett bud som du har accepterat är det dags att skriva kontrakt mellan dig och köparen. Oftast sker detta på mäklarens kontor. Datum för tillträde avtalas även oftast under detta möte.

Få erbjudanden från flera mäklare

Fyll i formuläret

När du använder Mäklare.se får du kontakt med lokala mäklare som vill sälja ditt radhus. Det är enkelt. Det enda du behöver göra är att svara på några snabba frågor i formuläret för att ge mäklarna grundläggande information om det objekt du ska sälja.

Det är helt kostnadsfritt att använda Mäklare.se – och du förbinder dig inte till att välja en mäklare. Du behöver alltså inte välja någon av de mäklare som hör av sig.

Dina personuppgifter används inte under några omständigheter till något annat än att ge dig ett erbjudande per mäklare.

Gå till formuläret

En kvinna fyller i formuläret på Mäklare.se på sin bärbara dator.

Jämför mäklare

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av utvalda mäklare. De vet att du jämför dem. Därför kommer de ge dig sina bästa erbjudanden. Jämför bland annat:

 • Säljstrategi. Hur tänker mäklaren gå till väga för att nå rätt köpare?
 • Erfarenhet. Vilka lyckade liknande försäljningar har mäklaren genomfört?
 • Mäklararvode.Vilken kostnadsstruktur gäller?
 • Personkemi. Fungerar kontakt och tillit mellan dig och mäklaren?

Jämför mäklare nu

En man i en soffa framför kort på mäklare som magiskt hänger i luften framför honom.

Välj mäklare

Välj den mäklare du tycker är bäst lämpad för din försäljning. Luta dig tillbaka och låt mäklaren hantera din försäljning.

Samtliga mäklare som är anslutna till Mäklare.se är seriösa mäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och är medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Så sätt igång nu genom att fylla i formuläret på denna sida. Det tar inte längre tid än en minut och det kostar dig ingenting.

Hitta rätt mäklare

Ett glatt par välkomnar en person genom att skaka dennes hand.

Landsöversikt