Ta in offerter från flera mäklare

Konsumentverket

Jämför mäklare innan du säljer fritidshuset

Att sälja ett fritidshus kräver en kunnig mäklare. Genom att använda vår tjänst hittar du enkelt mäklare som vill ta sig an din försäljning. Få erbjudanden från mäklare med rätt säljstrategier och lokalkännedom för ditt fritidshus.

Fyll i formuläret

Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting.

Jämför offerter

Du blir kontaktad av upp till 4 mäklare med lokalkännedom som vill sälja ditt fritidshus.

Välj mäklare

Mäklarna vet att de konkurrerar med varandra och ger dig sina bästa erbjudanden.

Fyll i formuläret nu

Fritidshus ställer krav på mäklaren

Fastighetsmäklaren som är duktig på att sälja lägenheter i stan är inte alltid det bästa valet för din sommarstuga. Ett eget lantställe är omgärdat av många romantiska föreställningar och som mäklare gäller det att trycka på rätt knappar i prospekt och på visningar.

Det lönar sig därför att jämföra flera mäklare och kontrollera vilken erfarenhet de har av att sälja fritidshus. Genom att fylla i formuläret kommer du enkelt i kontakt med upp till fyra lokala mäklare som är specialiserade på att sälja lantligt belägna hus och villiga att ta sig an ditt objekt.

Säljprocessen blir annorlunda än den typiska bostadsförsäljningen. Ofta handlar det om att hitta rätt helg för visning (våren om det handlar om sommarhus, hösten om det gäller vinterstugor). Rätt fastighetsmäklare vet vad som fungerar bäst för just ditt hus.

Redo? Fyll i formuläret

Vi erbjuder dig:

En gratis tjänst
Tjänsten är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting.

En effektiv jämförelsetjänst
Hitta mäklaren som är specialist på din typ av fritidshus i området.

Trygghet och seriösa mäklare
Alla mäklare som är anslutna till tjänsten är medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Varför testa Mäklare.se?

Du spar tid och energi genom att fylla i det enkla formuläret. Då blir du kontaktad av kvalitetssäkrade mäklare som är intresserade av din försäljning. Låt dem komma och värdera ditt objekt och ge dig en offert. Mäklarna är fullt medvetna om att de tävlar med varandra för att få just dig som kund. Det garanterar att du får de mest konkurrenskraftiga erbjudandena.

Få erbjudanden från flera mäklare