Ska du sälja fritidshus?

Jämför mäklare först. Spara tid och pengar.

Jämför mäklare innan du säljer fritidshuset

När du ska sälja ditt fritidshus är det viktigt att hitta den bästa mäklaren för just ditt objekt. Mäklare.se är en gratistjänst helt utan bindningar som hjälper dig att jämföra och välja rätt mäklare för din försäljning.

När du fyller i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som vill sälja ditt fritidshus. Mäklarna vet att de konkurrerar med varandra om uppdraget. Därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudanden. Det finns inga krav på att du måste tacka ja till någon av mäklarna.

Fyll i formuläret nu

Fritidshus ställer krav på mäklaren

Fastighetsmäklaren som är duktig på att sälja lägenheter i stan är kanske inte det bästa valet för din sommarstuga. Ett eget lantställe är omgärdat av många romantiska föreställningar och som mäklare gäller det att trycka på rätt knappar i prospekt och på visningar. Säljprocessen blir också annorlunda än den typiska bostadsförsäljningen. Det gäller bland annat att hitta rätt årstid för visningen.

Det lönar sig därför att jämföra flera mäklare och kontrollera vilken erfarenhet de har av att sälja fritidshus. Ställ frågor till dem, fundera och välj den mäklare som du bedömer är bäst lämpad. Jämför dem även avseende personkemi. Försäljningen kan ta tid och du måste trivas med din mäklare.

Kanske har du redan funderingar på någon specifik mäklare? Tänk dock på att alltid ta in offerter även från andra mäklare. Om en mäklare vet att du inte kollar med andra är det stor risk att mäklararvodet blir för högt.

Fyll i formuläret

När du använder Mäklare.se får du kontakt med lokala mäklare som vill sälja ditt fritidshus. Det är enkelt. Det enda du behöver göra är att svara på några snabba frågor i formuläret för att ge mäklarna grundläggande information om det objekt du ska sälja.

Det är helt kostnadsfritt att använda Mäklare.se – och du förbinder dig inte till något.

Dina personuppgifter används inte under några omständigheter till något annat än att ge dig ett erbjudande per mäklare.

Gå till formuläret

En kvinna fyller i formuläret på Mäklare.se på sin bärbara dator.

Jämför mäklare

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av utvalda mäklare. De vet att du jämför dem. Därför kommer de ge dig sina bästa erbjudanden. Jämför bland annat:

  • Säljstrategi. Hur tänker mäklaren gå till väga för att nå rätt köpare?
  • Erfarenhet. Vilka lyckade liknande försäljningar har mäklaren genomfört?
  • Mäklararvode.Vilken kostnadsstruktur gäller?
  • Personkemi. Fungerar kontakt och tillit mellan dig och mäklaren?

Jämför mäklare nu

En man i en soffa framför kort på mäklare som magiskt hänger i luften framför honom.

Välj mäklare

Välj den mäklare du tycker är bäst lämpad för din försäljning. Luta dig tillbaka och låt mäklaren hantera din försäljning.

Samtliga mäklare som är anslutna till Mäklare.se är seriösa mäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och är medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Så sätt igång nu genom att fylla i formuläret på denna sida. Det tar inte längre tid än en minut och det kostar dig ingenting.

Hitta rätt mäklare

Ett glatt par välkomnar en person genom att skaka dennes hand.

Landsöversikt