Sälj eller hyr ut lokalen

Jämför flera mäklare och hitta den bästa för din fastighet

Hitta mäklare för dina kommersiella fastigheter och lokaler

Vill du sälja eller hyra ut kontor, butiksyta eller andra företagslokaler? Mäklare.se hjälper dig på vägen. Jämför erbjudanden från flera specialiserade mäklare för att hitta den som passar er bäst.

På marknaden för lokaler finns det många olika mäklare. Alltifrån stora byråer som sköter försäljning av hela fastighetsbestånd till mindre lokalmäklare som hjälper företag att hyra ut exempelvis kontorsyta.

Fyll i formuläret och få upp till fyra erbjudanden från kommersiella mäklare som är verksamma inom ditt område och kan möta dina behov.

Fyll i formuläret nu

Jämför dem och välj den som har bäst lösning. Eller välj ingen alls - tjänsten har inga bindningar. Det här är ett kostnadsfritt och enkelt sätt att snabbt komma vidare med era kommersiella fastigheter.

OBSERVERA

Den här tjänsten vänder sig inte till dig som vill sälja en hel verksamhet. Bara till dig som vill sälja eller hyra ut själva lokalen.

Vad räknas som en kommersiell fastighet?

Fastigheter och lokaler som är avsedda för någon form av näringsverksamhet brukar kallas kommersiella fastigheter eller lokaler.

SÖKER DU LOKAL?

Du som är på jakt efter att hyra eller köpa en lokal kan tyvärr inte använda vår tjänst ännu.

För närvarande riktar den sig endast till dig som söker en mäklare för att sälja eller hyra ut en kommersiell fastighet.

Exempel på kommersiella fastigheter är:

  • Kontor
  • Butikslokaler
  • Industrifastigheter
  • Hotell
  • Serveringslokaler

Andra begrepp som används för att beteckna kommersiella fastigheter kan vara verksamhetslokaler eller näringsfastigheter.

Vad gör en kommersiell mäklare?

Mäklare som har specialiserat sig på kommersiella fastigheter kallas ibland för storhusmäklare. Att förmedla och ge råd om de mycket stora transaktioner som fastighetsaffärer innebär kräver kunniga och specialiserade mäklare.

Försäljning av hela fastigheter kräver expertkompetens kring analys och värdering, beskattningsfrågor och andra juridiska aspekter.

Få erbjudanden från flera mäklare

Även vid enklare typer av lokalförmedling, till exempel uthyrning av ledig kontorsyta, krävs mäklare som har koll på juridiken och inte minst ett brett kontaktnät med möjlighet att nå företag som är intresserade av att hyra lokalerna.

Många av de stora mäklarkedjorna som förmedlar bostäder har även avdelningar för kommersiella fastigheter. Utöver detta finns specialiserade mäklare som enbart sysslar med kommersiella fastigheter och lokaler.

Jämför mäklare nu

Mäklare.se samarbetar med flera mäklarbyråer som är verksamma inom den kommersiella fastighetsbranschen. När du fyller i formuläret matchar vi dig mot mäklare inom ditt geografiska område och marknadssegment. Du blir då kontaktad och får ta del av deras expertkompetens. De vet att du jämför med andra och kommer därför att ge dig en bra offert.

Genom att jämföra flera mäklare säkerställer du att du gör ett bra val och inte förlorar pengar på onödigt höga mäklararvoden.

Fyll i formuläret nu

Tjänsten är kostnadsfri och utan bindningar. Du får maximalt fyra erbjudanden. Om du får färre erbjudanden eller inget alls beror det på att vi för närvarande inte har full partnertäckning i hela Sverige, men vi knyter ständigt flera mäklare till tjänsten.

Mäklare? - Anslut din byrå

check icon

Spara tid

Sluta jaga. Låt intresserade mäklare kontakta dig istället.

check icon

Spara pengar

Mäklarna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa erbjudanden.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Jämför mäklare nu!

Landsöversikt