Så fungerar Mäklare.se

Mäklare.se är skapat för dig som funderar på att sälja bostaden. Vår gratistjänst hjälper dig att hitta den bästa mäklaren.

Genom att fylla i formuläret slipper du själv lägga ner mycket tid på att hitta mäklare som är intresserade av att sälja ditt objekt. Istället får de mäklare i ditt närområde som visar mest intresse kontakta dig. Jämföra dem och välj den som passar dig bäst. Filmen ovan beskriver närmare hur det fungerar.

Konceptet är enkelt

  • Fyll i formuläret
  • Upp till fyra mäklare kontaktar dig. Aldrig fler, men det kan vara färre beroende på var du bor.
  • Välj den mäklare du tror är bäst för dig.

Vi garanterar att den information du skickar in aldrig delas med någon annan än väl betrodda mäklare som endast får använda den för att ge dig ett bra erbjudande. Vi kommer aldrig att dela eller använda din information på andra sätt och du kan när som helst begära att den raderas.

Vilka står bakom Mäklare.se?

Mäklare.se drivs av företaget Nettbureau, som är en av Skandinaviens ledande aktörer inom jämförelse- och offerttjänster. Läs mer om oss här.

Har du några funderingar kring tjänsten? Vi har samlat vanliga frågor och svar här. Du kan också komma i kontakt med oss via mejl på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..