Om Mäklare.se

Vi erbjuder en jämförelsetjänst som snabbt och enkelt ger dig offerter från flera mäklare i ditt närområde. På så sätt kan du lättare hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Grundidén

För de flesta människor är en bostadsförsäljning det största ekonomiska beslutet i livet.

Ändå väljer de flesta svenskar fortfarande mäklare baserat på slumpen eller en väns rekommendation, utan att jämföra med andra mäklares erbjudanden och lokala erfarenhet. Även Konsumentverket har uppmärksammat detta och gått ut med rådet att ta in offerter från flera mäklare för att inte förlora pengar i onödan.

Vi frågade runt bland vänner och bekanta varför de inte jämför mäklare innan de säljer, och svaret vi fick var att det upplevdes för tidskrävande och svårt att ta in flera offerter. Då uppstod idén med Mäklare.se: Att göra det så enkelt och snabbt som möjligt att ta in offerter från flera mäklare, för att sedan göra ett välinformerat val.

Vem ligger bakom?

Mäklare.se drivs av företaget Nettbureau Sverige.

Vi har flera års erfarenhet av att utveckla konsumentinriktade nischtjänster för att jämföra produkter och tjänster. Vi driver sedan tidigare flera marknadsledande bostadsrelaterade tjänster, till exempel El.se, Lån.se, Värmepump.se och Larm.se. Vi driver även Eiendomsmegler.no som är den ledande mäklartjänsten i Norge.

Kontakta oss

Undrar du över något är du varmt välkommen att skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi svarar snabbt!

Mäklare.se på sociala medier

Besök oss gärna där du befinner dig mest: