Om Mäklare.se

Vi erbjuder dig en anpassad jämförelsetjänst, där du kan få erbjudanden som inte är bindande från flera mäklare i närheten.

Grundidén

Att sälja en bostad är ett av de största ekonomiska besluten de flesta människor fattar i sitt liv.

Ändå väljer en relativt stor andel svenskar fortfarande först och främst mäklare baserat på reklam eller en väns rekommendationer, utan att jämföra med andra mäklares offerter och lokala erfarenhet. Detta strider mot dagens råd om att man alltid ska jämföra flera mäklare.

Vi frågade runt bland vänner och bekanta, och svaret vi fick var att det är för tidskrävande och svårt att få in flera offerter. Så uppstod idén med Mäklare.se: Att enkelt och effektivt få flera offerter, så att man kan göra ett välinformerat val.

Vem ligger bakom?

Mäklare.se drivs av företaget Nettbureau Sverige.

Vi har flera års erfarenhet av att utveckla konsumentinriktade nischtjänster för att jämföra produkter och tjänster. Vi driver sedan tidigare flera marknadsledande bostadsrelaterade tjänster, till exempel El.se, Lån.se, Värmepump.se och Larm.se. Vi driver även Eiendomsmegler.no som är den ledande mäklartjänsten i Norge.

Kontakta oss

Undrar du över något är du varmt välkommen att skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi svarar snabbt!

Mäklare.se på sociala medier

Besök oss gärna där du befinner dig mest: