Ung kvinna dricker kaffe i modernt kök och tittar på mobilen medan solen går ner utanför fönstret.

Om Mäklare.se

Mäklare.se är en gratis jämförelsetjänst som snabbt och enkelt ger dig offerter från flera mäklare nära dig. På så sätt kan du lättare hitta den rätta mäklaren för din bostadsförsäljning.

Kundservice: Kontakt samt vanliga frågor och svar

Grundidén

För de flesta människor är en bostadsförsäljning det största ekonomiska beslutet i livet. Ändå väljer de flesta svenskar fortfarande mäklare baserat på slump eller rekommendation, utan att jämföra olika mäklares erbjudanden och erfarenhet. Även Konsumentverket har uppmärksammat detta och gått ut med rådet att ta in offerter från flera mäklare för att inte förlora pengar i onödan.

Mäklare.se startade som ett sätt att göra det så enkelt och snabbt som möjligt att ta in offerter från flera mäklare, för att sedan göra ett välinformerat val. De mäklare som vill kontakta dig med sina erbjudanden betalar en mindre fast summa för detta till oss.

Vem ligger bakom?

Mäklare.se drivs av företaget Nettbureau som har flera års erfarenhet av att utveckla konsumentinriktade jämförelsetjänster. Vi driver flera bostadsrelaterade tjänster, till exempel El.se, Värmepump.se och Larm.se. Vi driver även Eiendomsmegler.no som är den ledande mäklartjänsten i Norge.

Kundservice

Vanliga frågor och svar om vår tjänst hittar du här: Kundservice och kontakt.

Vill du veta mer om hur Mäklare.se fungerar? Se vår förklarande video här.

Mäklare.se på sociala medier

Landsöversikt