Ska du sälja din tomt?

Jämför mäklare först. Spara tid och pengar.

Jämför mäklare innan du säljer tomten

När du ska sälja din tomt eller en bit mark är det viktigt att hitta den bästa mäklaren för just din tomt. Jämför mäklare specialiserade på tomtförsäljning och deras mäklararvoden innan försäljningen, så kan du spara pengar och säkra en bra vinst.

Mäklare.se är en gratistjänst helt utan bindningar som hjälper dig att jämföra och välja rätt mäklare för din försäljning. När du fyller i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som vill sälja din tomt.

Mäklarna vet att de konkurrerar med varandra om uppdraget. Därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudanden. Det finns inga krav på att du måste tacka ja till någon av mäklarna.

Hitta mäklare nu

Tomtförsäljning ställer krav på mäklaren

Det är viktigt att mäklaren har erfarenhet av tomtförsäljning och vilka faktorer som kan påverka tomtens värde. Läget och storleken är två faktorer som ofta har stor påverkan på värdet men även eventuella servitut eller pantbrev, taxeringsvärde och möjligheter till avstyckning är viktigt att ha i åtanke.

Beroende på vilken typ av tomt du vill sälja finns det mäklare med olika specialistkunskaper. Kunskapskraven och hur mäklaren marknadsför objektet kan skilja sig väsentligt och det är viktigt att hitta en mäklare som har erfarenhet av liknande tidigare försäljningar.

En mäklare kan hjälpa dig med alltifrån värdering till annonsering och marknadsföring, visning, budgivning och upprättande av avtal. Säljprocessen blir både enklare och smidigare för dig samtidigt som mäklaren i vissa fall redan har ett spekulantregister med intresserade köpare.

Mäklararvode och erfarenhet skiljer sig åt mellan olika mäklare. Därför lönar det sig att jämföra innan du väljer. När du fyller i formuläret på Mäklare.se får du erbjudanden från upp till fyra olika mäklare. Jämför arvoden, tjänster och personkemi och välj den som passar bäst för dig.

Få erbjudanden från flera mäklare

Fyll i formuläret

När du använder Mäklare.se får du kontakt med lokala mäklare som vill sälja din tomt. Det är enkelt. Det enda du behöver göra är att svara på några snabba frågor i formuläret för att ge mäklarna grundläggande information om det objekt du ska sälja.

Det är helt kostnadsfritt att använda Mäklare.se – och du förbinder dig inte till att välja en mäklare. Du behöver alltså inte välja någon av de mäklare som hör av sig.

Dina personuppgifter används inte under några omständigheter till något annat än att ge dig ett erbjudande per mäklare.

Gå till formuläret

En kvinna fyller i formuläret på Mäklare.se på sin bärbara dator.

Jämför mäklare

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av utvalda mäklare. De vet att du jämför dem. Därför kommer de ge dig sina bästa erbjudanden. Jämför bland annat:

  • Säljstrategi. Hur tänker mäklaren gå till väga för att nå rätt köpare?
  • Erfarenhet. Vilka lyckade liknande försäljningar har mäklaren genomfört?
  • Mäklararvode.Vilken kostnadsstruktur gäller?
  • Personkemi. Fungerar kontakt och tillit mellan dig och mäklaren?

Jämför mäklare nu

En man i en soffa framför kort på mäklare som magiskt hänger i luften framför honom.

Välj mäklare

Välj den mäklare du tycker är bäst lämpad för din försäljning. Luta dig tillbaka och låt mäklaren hantera din försäljning.

Samtliga mäklare som är anslutna till Mäklare.se är seriösa mäklare som är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen och är medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Så sätt igång nu genom att fylla i formuläret på denna sida. Det tar inte längre tid än en minut och det kostar dig ingenting.

Hitta rätt mäklare

Ett glatt par välkomnar en person genom att skaka dennes hand.

Landsöversikt