Jämför de bästa mäklarna i Hässelby-Vällingby

Ska du sälja din bostad i västerort? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Hässelby-Vällingby som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Historiska Hässelby

Som en del av storstadslivet i Stockholm omringas Hässelby-Vällingby av natursköna och härliga vatten- och grönområden bland historisk arkitektur. Här finns flera idrottsplatser, köpcentrum, bibliotek och även biograf i populära Vällingby centrum.

På sommaren lockas unga och barnfamiljer till stränder, badplatser, golfbanor och båtklubbar! Skridskoåkning och vinteraktiviteter slår inte heller fel hos friluftsälskarna på vintern. I Hässelby-Vällingby bor det cirka 66 700 personer. Området omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Grimsta, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby. I området investeras det och rustas upp – därför är mäklare och bostadsköparna nyfikna.

Attraherar bostadsköpare och mäklare

Att Hässelby-Vällingby är attraktivt bland mäklare och bostadsköpare är inte konstigt. Stockholm stad satsar för fullt på stadsdelsområdet för att göra det ännu mer attraktivt i sin mångfald. Bara i Riddersvik, Hässelby Villastad planeras det cirka 550 nya bostäder, i Grimstadsgatan cirka 70 nya bostäder, Hässelby Gård cirka 230 nya bostäder, cykelstråket för cykelälskarna mellan Hässelby och innerstaden är igång, förbättring av kollektivtrafiken – ja, och mycket mer för att främja ett levande och omväxlingsrikt utbud i stadsmiljön. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Hässelby-Vällingby på ungefär 43 350 kronor per kvadratmeter.

Genomtänkt stadsplanering

Vällingby blev Sveriges första ABC-stad, en stadsplaneringsidé där lokala samhällen skulle byggas med målet att ha Arbete, Bostäder och Centrum i samma område. Arkitekten Sven Markelius var upphovsman till planen och Vällingby blev det första och mest konkreta exemplet på ABC-staden under 1950-talet. Sedan dess har Vällingby utvecklats till mycket mer, och kännetecknas fortfarande av en genomtänkt stadsplanering och arkitektur i samspel med landskapet. Ett exempel är Vällingbyhöjden där välbevarade villor och radhus i modernistisk design från 1950-talet bildar ett charmigt bostadsområde. Området är idag mycket populärt, inte minst bland barnfamiljer.

Grimstaskogen naturreservat

En av Hässelby-Vällingbys juveler är naturreservatet Grimstaskogen. Skogen bjuder på en rik naturupplevelse med både barr- och lövskog och en lång sträcka längs Mälarens strand. Ett promenadstråk med fantastisk utsikt löper längs hela vattenkanten och elljusspåret har också ridvägar och elljusspår.

+ Läs mer

Utvalda mäklare

Susanne Eriksson MOHV Bromma
Susanne Eriksson
Fastighetsmäklare
MOHV Bromma
Jimmie Rönnbäck MOHV Bromma
Jimmie Rönnbäck
Fastighetsmäklare / Partner
MOHV Bromma

Utvalda mäklarkontor

MOHV Bromma
Arkitektvägen 2
168 32 Bromma
Svenska Mäklargruppen Bromma/Vällingby

Kyrkfjärdsvägen 16

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Pajalagatan 19

SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby

Härnösandsgatan 2

Notar Vällingby / Hässelby / Nälsta

Ångermannagatan 134

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby

Ångermannagatan 170

HusmanHagberg Vällingby / Hässelby / Spånga

Ångermannagatan 158

Visa fler mäklarkontor i Hässelby - Vällingby

Landsöversikt