Vällingby, Stockholm

Hässelby - Vällingby

Vällingby i Hässelby-Vällingby, Stockholm. (Foto: Gagarin Miljkovich , Flickr)

Mäklare Hässelby - Vällingby

Hitta den bästa mäklaren i Hässelby - Vällingby.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Hässelby - Vällingby och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Hässelby - Vällingby och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Historiska Hässelby-Vällingby attraherar

Som en del av storstadslivet i Stockholm omringas Hässelby-Vällingby av natursköna och härliga vatten- och grönområden bland historisk arkitektur. Här finns flera idrottsplatser, köpcentrum, bibliotek och även biograf i populära Vällingby centrum.

På sommaren lockas unga och barnfamiljer till stränder, badplatser, golfbanor och båtklubbar! Skridskoåkning och vinteraktiviteter slår inte heller fel hos friluftsälskarna på vintern. I Hässelby-Vällingby bor det ca 66 700 (personer) och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Grimsta, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby. I området investeras det och rustas upp – därför är mäklare och bostadsköparna nyfikna!

Attraherar bostadsköpare och mäklare

Att Hässelby-Vällingby är attraktivt bland mäklare och bostadsköpare är inte konstigt. Stockholm stad satsar för fullt på stadsdelsområdet för att göra det ännu mer attraktivt i sin mångfald. Bara i Riddersvik, Hässelby Villastad planeras det ca 550 nya bostäder, i Grimstadsgatan ca 70 nya bostäder, Hässelby Gård va 230 nys bostäder, cykelstråket för cykelälskarna mellan Hässelby och innerstaden är igång, förbättring av kollektivtrafiken – ja, och mycket mer för att främja ett levande och omväxlingsrikt utbud i stadsmiljön. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Hässelby-Vällingby på ungefär 43 350 kronor per kvadratmeter.

Genomtänkt stadsplanering

Vällingby blev Sveriges första ABC-stad, en stadsplaneringsidé där lokala samhällen skulle byggas med målet att ha Arbete, Bostäder och Centrum i samma område. Arkitekten Sven Markelius var upphovsman till planen och Vällingby blev det första och mest konkreta exemplet på ABC-staden under 1950-talet. Sedan dess har Vällingby utvecklats till mycket mer, och kännetecknas fortfarande av en genomtänkt stadsplanering och arkitektur i samspel med landskapet. Ett exempel är Vällingbyhöjden där välbevarade villor och radhus i modernistisk design från 1950-talet bildar ett charmigt bostadsområde. Området är idag mycket populärt, inte minst bland barnfamiljer.

Grimstaskogen naturreservat

En av Hässelby-Vällingbys juveler är naturreservatet Grimstaskogen. Skogen bjuder på en rik naturupplevelse med både barr- och lövskog och en lång sträcka längs Mälarens strand. Ett promenadstråk med fantastisk utsikt löper längs hela vattenkanten och elljusspåret har också ridvägar och elljusspår.

Utvalda mäklarkontor i Hässelby - Vällingby

Notar Vällingby / Hässelby / Nälsta
Ångermannagatan 134
162 13 Vällingby