Jämför mäklare i Hägersten-Liljeholmen

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför de bästa mäklarna i Hägersten-Liljeholmen

Ska du sälja din bostad i Söderort? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Hägersten/Liljeholmen som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Hägersten-Liljeholmen

Aspudden, Axelsberg, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Västberga, Västertorp, Årstadal. De välkända stadsdelarna i Hägersten-Liljeholmen ökar stadigt i popularitet. Och därmed stiger priserna.

Det rör sig om klassiska bostadsområden som lockar många barnfamiljer. Upp emot 90.000 personer har sina hem här i allt från Mälarhöjdens exklusiva villor till det nya hipsterområdet Aspudden.

Bad och grönska mitt i stan

Hägersten-Liljeholmen är Mälarnära och under sommaren är det trångt på Vintervikens badplats. Runt den lilla sjön Trekanten i Liljeholmen finns också fina promenadstråk. Stadsdelarna präglas av mycket grönska i form av innegårdar, lekplatser och parker, som till exempel Vintervikens koloniträdgård, Svandammsparken och Trekantsparken.

Uppstickare i restaurangvärlden

I den här delen av Stockholm har imponerande restaurangliv växt fram, som även lockar besökare från innerstan. Här finns allt från svensk husmanskost till sushi och många av stans trendigaste restauranger.

Historik

Området i Söderort var under lång tid sparsamt bebott och var huvudsakligen skogs- och åkermark. På Liljeholmen fanns det från 1600-talet en flottbro över till Södermalm, som var en viktig knutpunkt. Liljeholmen Krog som byggdes 1689 och Fader Höks krog i Hägersten, har bägge besökts och beskrivits av Bellman. Området blomstrade upp under industrialiseringen på 1700- och 1800-talet, inte minst då västra stambanan drogs förbi Liljeholmen.

En stadsdel med stigande priser

Hägersten-Liljeholmen domineras av lägenheter, de flesta byggda på mitten av 1900-talet och framåt. Det finns också villor och radhusområden, inte minst många exklusiva villor på Hägerstensåsen och i Mälarhöjden. Det finns också en hel del nyproduktion exempelvis runt Telefonplan. I takt med satsningarna i området, omvandlingen av många hyresrätter till bostadsrätter och det stadigt ökande intresset för området har prisutvecklingen pekat uppåt.

Här hittar du aktuell statistik om bostadspriserna i Hägersten-Liljeholmen (Svensk Mäklarstatistik).

+ Läs mer

Landsöversikt