Enskede i Stockholm

Enskede - Årsta - Vantör

Årstafältet i Årsta, Stockholm. (Foto: Hannes R , Flickr)

Mäklare Enskede - Årsta - Vantör

Hitta den bästa mäklaren i Enskede - Årsta - Vantör.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Enskede - Årsta - Vantör och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Enskede - Årsta - Vantör och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Pulserande i närförorten Enskede - Årsta - Vantör

Enskede-Årsta-Vantör erbjuder attraktiva bostadsområden där du kan få mer för pengarna än i innerstaden - samtidigt som du känner storstadens puls. Allt fler väljer att bo rymligare i närförorten - med närhet till både naturen och centrum.

I utkanten av stan

Den trevliga närförorten till Stockholm har allt man kan önska sig. Goda kommunikationer som tvärbana, pendeltåg och buss är anpassat för att snabbt komma in till innerstaden. Från Gullmarsplan, söderorts knutpunkt, har du aldrig längre än en långpromenad eller kort cykeltur till innerstadens puls och stora utbud.

Stadsdel i utveckling

Många av områdena i stadsdelen växer nu snabbt. Stockholms stads ambition är att inte bara öka antalet bostäder, utan också tryggheten och miljön. Områden som Rågsved utvecklas idag till mycket mer än den betongdjungel Thåström beskrev det som under Ebba Grön-tiden.

Attraktivt med närhet till innerstaden

I Enskede-Årsta-Vantör bor det nästan 100 000 (2014) människor. Stadsdelsområdet omfattar Bandhagen, Dalen, Enskedefältet, Enskede Gård, Gamla Enskede, Hagsätra, Högdalen, Johanneshov, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga. Enligt siffror från Svensk Mäklarstatistik ligger bostadspriserna på 60 000 kronor per kvadratmeter. Det är därför inte konstigt att bo i Stockholms mest attraktiva närförort med närhet till innerstaden.