Mäklare Väster Malmö

Hitta den bästa mäklaren i Väster.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Väster och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Väster och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Storsatsning i Väster ökar populariteten

I stadsdelen Väster finns några av Malmös finaste bostadsområden. Tätbebyggelse i kraftig växt med den idylliska skånska glesbygden, Europas största shoppingcenter och rotfyllda småbåtshamnar. Här kan säljare göra kupp – intresset för området är stort hos både mäklare och köpare.

Det bor drygt 80 000 (2017) människor i Malmö Väster, som innefattar områdena Hyllie och Limhamn-Bunkeflo. Limhamn är det mest kustnära området, tidigare var det en egen ort. Hyllie är Västers mest centrumnära område.

Attraktivt i Limhamn-Bunkeflo

Väster om Hyllie, ut mot kustlinjen där Öresundsbron förankras i fastlandet, ligger Limhamn-Bunkeflo. Området består till stora delar av jordbruk. Historiskt har Limhamn varit viktig för sin kalkbrytning och sitt fiske. I dag är området hem för några av Malmös, kanske hela Sveriges, mest attraktiva bostadsområden. Här utgörs största delen av villor, men finns även lägenheter i Limhamn centrum.

Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Limhamn-Bunkeflo på ungefär 30 000 kronor per kvadratmeter, och Hyllie på ungefär 20 000 kronor.

Storsatsning på Hyllie

Hyllie är det område som växer mest i hela Malmö. Flera bostadsområden och ett eget center har byggts under de senaste 10 åren. Mer är också planerat i området innanför den yttre ringvägen, där Hyllie centrum ska rymma 9000 bostäder och arbetsplatser. Största delen av Hyllies bostadsbebyggelse består av lägenheter, jämnt fördelat mellan hyres- och bostadsrätter.

En del av centrala Malmö

Expansionen av Malmö har bundit Hyllie mer till storstaden. År 2010 öppnades Hyllie Station, som kopplar Hyllie till Citytunneln. En järnvägsförbindelse som går under centrala Malmö och bland annat över Öresundsbron. Restiden till centrala Malmö är sex minuter, motsatt håll till Köpenhamns flygplats Kastrup är 12 minuter. I centrala Hyllie färdigställs också bygget av Point Hyllie - fyra skyskrapor som rymmer butiker, kontor och bostäder. I samma område ligger Emporia, ett köpcenter med 230 olika butiker. I 2013 fick centret pris som världens bästa köpcentrum på Världsarkitekturfestivalen. Centret ligger i anslutning till moderna Malmö Arena, hem för stora arrangemang och ishockey.

Utvalda mäklare i Väster

Christina Kullenberg
 SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
Christina Kullenberg
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
Malin Schön Våningen & Villan Malmö Hyllie
Malin Schön
Reg. Fastighetsmäklare
Våningen & Villan Malmö Hyllie
Hanna-Louise Lundqvist Våningen & Villan Malmö Hyllie
Hanna-Louise Lundqvist
Reg. Fastighetsmäklare
Våningen & Villan Malmö Hyllie

Utvalda mäklarkontor i Väster

Våningen & Villan Malmö Hyllie
Allétorget 13
215 34 Malmö
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hyllie
Arenagatan 18
215 33 Malmö
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
Ringugnsgatan 14
216 16 Limhamn