Jämför mäklare på Väster

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför bästa mäklarna i Väster innan du säljer

Att sälja sin bostad är en stor affär. Välj därför mäklare med omsorg. Med vår gratistjänst låter du kvalitetssäkrade mäklare i Väster i Malmö konkurrera om din försäljning. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt mäklare och få mycket pengar över.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Väster som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Storsatsning i Väster ökar populariteten

I stadsdelen Väster finns några av Malmös finaste bostadsområden. Tätbebyggelse i kraftig växt med den idylliska skånska glesbygden, Europas största shoppingcenter och rotfyllda småbåtshamnar. Här kan säljare göra kupp – intresset för området är stort hos både mäklare och köpare.

Det bor drygt 80 000 (2017) människor i Malmö Väster, som innefattar områdena Hyllie och Limhamn-Bunkeflo. Limhamn är det mest kustnära området, tidigare var det en egen ort. Hyllie är Västers mest centrumnära område.

Attraktivt i Limhamn-Bunkeflo

Väster om Hyllie, ut mot kustlinjen där Öresundsbron förankras i fastlandet, ligger Limhamn-Bunkeflo. Området består till stora delar av jordbruk. Historiskt har Limhamn varit viktig för sin kalkbrytning och sitt fiske. I dag är området hem för några av Malmös, kanske hela Sveriges, mest attraktiva bostadsområden. Här utgörs största delen av villor, men finns även lägenheter i Limhamn centrum.

Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Limhamn-Bunkeflo på ungefär 30 000 kronor per kvadratmeter, och Hyllie på ungefär 20 000 kronor.

Storsatsning på Hyllie

Hyllie är det område som växer mest i hela Malmö. Flera bostadsområden och ett eget center har byggts under de senaste 10 åren. Mer är också planerat i området innanför den yttre ringvägen, där Hyllie centrum ska rymma 9000 bostäder och arbetsplatser. Största delen av Hyllies bostadsbebyggelse består av lägenheter, jämnt fördelat mellan hyres- och bostadsrätter.

En del av centrala Malmö

Expansionen av Malmö har bundit Hyllie mer till storstaden. År 2010 öppnades Hyllie Station, som kopplar Hyllie till Citytunneln. En järnvägsförbindelse som går under centrala Malmö och bland annat över Öresundsbron. Restiden till centrala Malmö är sex minuter, motsatt håll till Köpenhamns flygplats Kastrup är 12 minuter. I centrala Hyllie färdigställs också bygget av Point Hyllie - fyra skyskrapor som rymmer butiker, kontor och bostäder. I samma område ligger Emporia, ett köpcenter med 230 olika butiker. I 2013 fick centret pris som världens bästa köpcentrum på Världsarkitekturfestivalen. Centret ligger i anslutning till moderna Malmö Arena, hem för stora arrangemang och ishockey.

Landsöversikt