Mäklare Söder Malmö

Hitta den bästa mäklaren i Söder.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Söder och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Söder och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Söder - Mångfald av bostäder i växt

Stadsdelen Söder i centrala Malmö är det perfekta hemmet för de som älskar blommor, natur och golf. Kort resväg från centrum ligger södra Malmös idylliska bostadsområden. Med tre golfbanor och en härlig närhet till naturen, är denna blomstermetropol den perfekta tillvaron för många bostadsköpare. Bostadssatsningen lockar hit mäklarna.

Södra Malmö delas in i Fosie och Oxie, tillsammans har de en befolkning på nästan 60 000 personer (2017). De flesta, ungefär 45 000, bor i det mer tätbebyggda Fosie. Nu byggs olika typer av bostäder i området. De rimliga bostadspriserna i dag ger bostadsköpare möjlighet att göra en god bostadsaffär.

Fosie i växt

Fosie utgör den mest centrala delen av Södra stadsdelen. Den börjar redan innanför Inre Ringvägen och har sin yttre gräns vid Yttre Ringvägen. Det är därför lätt att transportera sig in till centrala Malmö. Största delen av bebyggelsen består av lägenhetsbyggnader uppförda under 1950- och 1960-talet, men här finns också äldre hus och en del villor. Området satsas på och ska skapa nya former av bostäder med hyresrätt, bostadsrätt, kooperativ rätt och äganderätt. Mångfalden av de olika boendeformerna intresserar bostadsköpare och mäklare. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Söder på ungefär 13 800 kronor per kvadratmeter.

Promenadstråk i grönskan

Den mest populära delen av södra Malmö är Oxie. Känt för sina blomster tack vare sin floristlinje, en permanent växtutställning och sina blomsterleverantörer. Oxie är rikt på grönområden och har en närhet till de berömda skånska bokskogarna där det finns gott om motionsspår och promenadstigar.

Kollektiv- och cykeltrafik

Med cykelbanan längs Heleneholmsverket är det lätt att ta sig fram med cykel inom området och till centrum. Fosiebor generellt är nöjda med de kollektiva möjligheter som finns genom stadsbussar och tåg. Både för de som pendlar till Köpenhamn, eller för de som vill ha en effektiv väg till Centrum.

Utvalda mäklare i Söder

Fredrik Berglund Våningen & Villan Malmö Hyllie
Fredrik Berglund
Reg. Fastighetsmäklare / Partner / Kontorschef Hyllie
Våningen & Villan Malmö Hyllie
Malin Schön Våningen & Villan Malmö Hyllie
Malin Schön
Reg. Fastighetsmäklare
Våningen & Villan Malmö Hyllie
Fanny Pålsson SkandiaMäklarna Malmö City
Fanny Pålsson
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna Malmö City

Utvalda mäklarkontor i Söder

Våningen & Villan Malmö Hyllie
Allétorget 13
215 34 Malmö
SkandiaMäklarna Malmö City
Slussplan 5
211 30 Malmö
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö