Jämför mäklare på Söder

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför bästa mäklarna i Söder innan du säljer

Att sälja sin bostad är en stor affär. Välj därför mäklare med omsorg. Med vår gratistjänst låter du kvalitetssäkrade mäklare i Söder i Malmö konkurrera om din försäljning. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt mäklare och få mycket pengar över.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Söder som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Söder - Mångfald av bostäder i växt

Stadsdelen Söder i centrala Malmö är det perfekta hemmet för de som älskar blommor, natur och golf. Kort resväg från centrum ligger södra Malmös idylliska bostadsområden. Med tre golfbanor och en härlig närhet till naturen, är denna blomstermetropol den perfekta tillvaron för många bostadsköpare. Bostadssatsningen lockar hit mäklarna.

Södra Malmö delas in i Fosie och Oxie, tillsammans har de en befolkning på nästan 60 000 personer (2017). De flesta, ungefär 45 000, bor i det mer tätbebyggda Fosie. Nu byggs olika typer av bostäder i området. De rimliga bostadspriserna i dag ger bostadsköpare möjlighet att göra en god bostadsaffär.

Fosie i växt

Fosie utgör den mest centrala delen av Södra stadsdelen. Den börjar redan innanför Inre Ringvägen och har sin yttre gräns vid Yttre Ringvägen. Det är därför lätt att transportera sig in till centrala Malmö. Största delen av bebyggelsen består av lägenhetsbyggnader uppförda under 1950- och 1960-talet, men här finns också äldre hus och en del villor. Området satsas på och ska skapa nya former av bostäder med hyresrätt, bostadsrätt, kooperativ rätt och äganderätt. Mångfalden av de olika boendeformerna intresserar bostadsköpare och mäklare. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Söder på ungefär 13 800 kronor per kvadratmeter.

Promenadstråk i grönskan

Den mest populära delen av södra Malmö är Oxie. Känt för sina blomster tack vare sin floristlinje, en permanent växtutställning och sina blomsterleverantörer. Oxie är rikt på grönområden och har en närhet till de berömda skånska bokskogarna där det finns gott om motionsspår och promenadstigar.

Kollektiv- och cykeltrafik

Med cykelbanan längs Heleneholmsverket är det lätt att ta sig fram med cykel inom området och till centrum. Fosiebor generellt är nöjda med de kollektiva möjligheter som finns genom stadsbussar och tåg. Både för de som pendlar till Köpenhamn, eller för de som vill ha en effektiv väg till Centrum.

Landsöversikt