Mäklare Norr Malmö

Hitta den bästa mäklaren i Norr.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Norr och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Norr och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Charmiga Norr i Malmö attraktivt

Stadsdel Norr i Malmö innehåller stadens medeltida stadskärna, delar av centrala Malmö och lantliga områden i norr. Variationen av lantligt i det centrala, med Öresundsbron och hela kontinenten under ens fötter, gör det attraktivt bland mäklare och köpare. Malmö Norr är unikt, populärt och i växt.

Stadsdelen delas in i områdena Centrum och Kirseberg. Totalt bor det nästan 70 000 människor i stadsdelen (2017). De flesta bor i Centrum, medan ungefär 14 000 bor på Kirseberg.

Mix av historia och nutid

Det medeltida Malmö lever kvar i Centrum. Omringad av en kanal finns flera gamla byggnader kvar än idag i det område som kallas Gamla Staden, bland annat St. Petrikyrkan som började byggas redan på 1300-talet. Omgärdad av en vallgrav tornar Malmöhus slott från 1400-talet upp sig. Ett kort stenkast därifrån har ett modernt, havsnära bostadsområde växt fram. Miljösmarta byggnader, arkitektoniskt välplanerade med ett fantastiskt läge har gjort det gamla hamnområdet till en levande och vacker stadsdel. Kronan på verket är Malmös nya signaturbyggnad, Turning Torso, som tronar längst ut i hamnområdet. Med sina 190 meter är byggnaden Nordens högsta och Europas näst högsta bostadsbyggnad.

Grönskande stadsdel

Strax norr om Centrums historik och innovation höjer sig Kirsebergs gröna kullar i det annars så platta landskapet. Kirseberg kallas i Malmö ofta för ”Backarna” och har en blandad bebyggelse med bostadsrätter och villor. Trots det centrala läget är Kirseberg ett lugnt och en förhållandevis glesbygd stadsdel. Här finns flera parker, en golfbana och lummiga bostadsområden som det idylliska villaområdet Rostorpsplanen. En känd siluett är också det gamla vattentornet, som stod klart redan 1879. Idag består vattentornet av attraktiva hyreslägenheter med fantastisk utsikt.

Stigande bostadspriser lockar fler mäklare och köpare

I ett växande Malmö har bostadspriserna ökat även i Norr. Här är det mycket attraktivt bland mäklare och köpare – i dag går det att göra en bra vinst på sitt boende. Snittpriset ligger på 21 000 kronor per kvadratmeter i Kirseberg, och 30 000 kronor per kvadratmeter i centrala Malmö enligt Svensk Mäklarstatistik.

Utvalda mäklarkontor i Norr

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö