Jämför mäklare på Norr

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför bästa mäklarna i Norr innan du säljer

Att sälja sin bostad är en stor affär. Välj därför mäklare med omsorg. Med vår gratistjänst låter du kvalitetssäkrade mäklare i Norr konkurrera om din försäljning. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt mäklare och få mycket pengar över.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Norr som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Trygghetsgaranti

Samtliga mäklare som är anslutna till tjänsten Mäklare.se är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen samt medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Charmiga Norr i Malmö attraktivt

Stadsdel Norr i Malmö innehåller stadens medeltida stadskärna, delar av centrala Malmö och lantliga områden i norr. Variationen av lantligt i det centrala, med Öresundsbron och hela kontinenten under ens fötter, gör det attraktivt bland mäklare och köpare. Malmö Norr är unikt, populärt och i växt.

Stadsdelen delas in i områdena Centrum och Kirseberg. Totalt bor det nästan 70 000 människor i stadsdelen (2017). De flesta bor i Centrum, medan ungefär 14 000 bor på Kirseberg.

Mix av historia och nutid

Det medeltida Malmö lever kvar i Centrum. Omringad av en kanal finns flera gamla byggnader kvar än idag i det område som kallas Gamla Staden, bland annat St. Petrikyrkan som började byggas redan på 1300-talet. Omgärdad av en vallgrav tornar Malmöhus slott från 1400-talet upp sig. Ett kort stenkast därifrån har ett modernt, havsnära bostadsområde växt fram. Miljösmarta byggnader, arkitektoniskt välplanerade med ett fantastiskt läge har gjort det gamla hamnområdet till en levande och vacker stadsdel. Kronan på verket är Malmös nya signaturbyggnad, Turning Torso, som tronar längst ut i hamnområdet. Med sina 190 meter är byggnaden Nordens högsta och Europas näst högsta bostadsbyggnad.

Grönskande stadsdel

Strax norr om Centrums historik och innovation höjer sig Kirsebergs gröna kullar i det annars så platta landskapet. Kirseberg kallas i Malmö ofta för ”Backarna” och har en blandad bebyggelse med bostadsrätter och villor. Trots det centrala läget är Kirseberg ett lugnt och en förhållandevis glesbygd stadsdel. Här finns flera parker, en golfbana och lummiga bostadsområden som det idylliska villaområdet Rostorpsplanen. En känd siluett är också det gamla vattentornet, som stod klart redan 1879. Idag består vattentornet av attraktiva hyreslägenheter med fantastisk utsikt.

Stigande bostadspriser lockar fler mäklare och köpare

I ett växande Malmö har bostadspriserna ökat även i Norr. Här är det mycket attraktivt bland mäklare och köpare – i dag går det att göra en bra vinst på sitt boende. Snittpriset ligger på 21 000 kronor per kvadratmeter i Kirseberg, och 30 000 kronor per kvadratmeter i centrala Malmö enligt Svensk Mäklarstatistik.

Landsöversikt