Mäklare Öster Malmö

Hitta den bästa mäklaren i Öster.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Öster och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Öster och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Öster i Malmö – ett stenkast till Köpenhamn

Öster blandar tätbebyggelse med lantlig glesbygd. Naturnära, barnvänligt, korta pendelavstånd både till centrala Malmö och Köpenhamn har öppnat ögonen för mäklarna. Öster har blivit attraktivt som en följd av den utvecklade infrastrukturen. Inte minst för pendlare som vill leva utanför stadens stress – med en effektiv resväg till jobbet.

Malmös östra stadsdel består av Rosengård och Husie. Stadsdelens folkmängd är ca 45 000 (2017).

Zlatans Rosengård

Rosengård är den mest centrumnära och tätbebyggda delen av östra Malmö. Området byggdes under 1950- och 1960-talet som en del av det svenska miljonprogrammet och består huvudsakligen av hyreslägenheter. Idag är Rosengård känt som ett av Sveriges mest multikulturella områden, och kanske ännu mer som Zlatan Ibrahimovics barndomskvarter.

Lantlig idyll för pendlare

Öster om Rosengård ligger Husie, där Malmös tätbebyggelse övergår till åkermark. Fler och fler upptäcker nu denna stadsdel. Trots sina lantliga omgivningar är det bara några minuter till Yttre Ringvägen som snabbt leder pendlare in till Malmö, eller Öresundsbron. I Husie ligger också den kända travbanan Jägersro, med ett angränsande köpcenter och Kvarnbys mycket populära 18-håls golfbana.

Stadsdel i kraftig växt

Östra stadsdelen är Malmös snabbast växande område. Det är främst området mellan centrum och Yttre Ringvägen som exploateras. Utbyggnaderna beräknas pågå under flera årtionden framöver. Det gör stadsdelen ännu mer levande med en välutvecklad infrastruktur. Utvecklingen innebär att priserna i stadsdelen sannolikt kommer fortsätta sin stabila stigning. Genomsnittspriset i 2017 var strax under 17 000 kronor kvadratmeter enligt Svensk Mäklarstatistik - en stigning med 11,4% under året som gick.

Utvalda mäklarkontor i Öster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö