Jämför bästa mäklarna i Öster innan du säljer

Att sälja sin bostad är en stor affär. Välj därför mäklare med omsorg. Med vår gratistjänst låter du kvalitetssäkrade mäklare i Öster i Malmö konkurrera om din försäljning. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt mäklare och få mycket pengar över.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Öster som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Öster i Malmö – ett stenkast till Köpenhamn

Öster blandar tätbebyggelse med lantlig glesbygd. Naturnära, barnvänligt, korta pendelavstånd både till centrala Malmö och Köpenhamn har öppnat ögonen för mäklarna. Öster har blivit attraktivt som en följd av den utvecklade infrastrukturen. Inte minst för pendlare som vill leva utanför stadens stress – med en effektiv resväg till jobbet.

Malmös östra stadsdel består av Rosengård och Husie. Stadsdelens folkmängd är ca 45 000 (2017).

Zlatans Rosengård

Rosengård är den mest centrumnära och tätbebyggda delen av östra Malmö. Området byggdes under 1950- och 1960-talet som en del av det svenska miljonprogrammet och består huvudsakligen av hyreslägenheter. Idag är Rosengård känt som ett av Sveriges mest multikulturella områden, och kanske ännu mer som Zlatan Ibrahimovics barndomskvarter.

Lantlig idyll för pendlare

Öster om Rosengård ligger Husie, där Malmös tätbebyggelse övergår till åkermark. Fler och fler upptäcker nu denna stadsdel. Trots sina lantliga omgivningar är det bara några minuter till Yttre Ringvägen som snabbt leder pendlare in till Malmö, eller Öresundsbron. I Husie ligger också den kända travbanan Jägersro, med ett angränsande köpcenter och Kvarnbys mycket populära 18-håls golfbana.

Stadsdel i kraftig växt

Östra stadsdelen är Malmös snabbast växande område. Det är främst området mellan centrum och Yttre Ringvägen som exploateras. Utbyggnaderna beräknas pågå under flera årtionden framöver. Det gör stadsdelen ännu mer levande med en välutvecklad infrastruktur. Utvecklingen innebär att priserna i stadsdelen sannolikt kommer fortsätta sin stabila stigning. Genomsnittspriset i 2017 var strax under 17 000 kronor kvadratmeter enligt Svensk Mäklarstatistik - en stigning med 11,4% under året som gick.

Utvalda mäklare

Love Fält Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Love Fält
Fastighetsmäklare
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mathilda Blomberg Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Mathilda Blomberg
Fastighetsmäklare
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Utvalda mäklarkontor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Beringsgatan 2

SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster

Ringugnsgatan 14

Fastighetsbyrån Malmö - Öster

Ahrenbergsgatan 4

Croisette Malmö Öster

Ahrenbergsgatan 7

Bjurfors Malmö Öster

Sallerupsvägen 126

Visa fler mäklarkontor i Öster

Landsöversikt