Jämför mäklare på Norra Hisingen

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Hitta den bästa mäklaren på norra Hisingen

Ska du sälja din bostad på norra Hisingen? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare på norra Hisingen som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Norra Hisingen pekar uppåt – populärt att investera här

Norra Hisingens starkaste prishöjning i Göteborg sedan 2017 får mäklare och göteborgare generellt upp ögonen för Hisingens norra del. Mycket nybyggnationer, utökad kollektivtrafik och närheten till naturen med lagom avstånd till centrum förklarar uppgången.

Norra Hisingen är uppdelat i Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve och Tuve. Stadsdelen blandar tätbebyggelse med glesbygd. Totalt bor det ca 50 000 (2016) människor i stadsdelen, de flesta är samlade i de centrala områdena på Hisingen. I Rödbo, på Hisingens norra spets, bodde det i 2016 drygt 900 personer.

Centrumnära tätbebyggelse

De sydligaste och mest centrumnära delarna av Norra Hisingen består till största delen av lägenhetsbyggnader. I Backa, Brunnsbo och Skälltorp byggdes det flera bostadsområden med lägenheter under 1960-talet. Här kan man hitta centrumnära lägenheter till priser som är snäppet billigare än på fastlandet. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och det är lätt att transportera sig i alla riktningar från dessa knutpunkter på Hisingen. Samtidigt finns det gott om grönområden som härliga Backa Park med sina slingriga grusgångar och tusentals perennväxter.

Glesbygd i kraftig utveckling

För den som verkligen vill ha kontakt med naturen bjuder områden som Kärra, Rödbo, Säve och Tuve på det stilla livet på landet. Det är dessa områden som nu blir allt mer populära och det byggs också nya villa och radhusområden. Göteborg är inne i en kraftig växtperiod och glesbygd i stadens utkanter förväntas växa samtidigt som infrastrukturen till områdena förstärks - det gör att den starka prisuppgången fortsätter.

Landsöversikt