Mäklare Norra Hisingen

Hitta den bästa mäklaren i Norra Hisingen.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Norra Hisingen och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Norra Hisingen och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Norra Hisingen pekar uppåt – populärt att investera här

Norra Hisingens starkaste prishöjning i Göteborg sedan 2017 får mäklare och göteborgare generellt upp ögonen för Hisingens norra del. Mycket nybyggnationer, utökad kollektivtrafik och närheten till naturen med lagom avstånd till centrum förklarar uppgången.

Norra Hisingen är uppdelat i Backa, Brunnsbo, Kärra, Rödbo, Skogome, Skälltorp, Säve och Tuve. Stadsdelen blandar tätbebyggelse med glesbygd. Totalt bor det ca 50 000 (2016) människor i stadsdelen, de flesta är samlade i de centrala områdena på Hisingen. I Rödbo, på Hisingens norra spets, bodde det i 2016 drygt 900 personer.

Centrumnära tätbebyggelse

De sydligaste och mest centrumnära delarna av Norra Hisingen består till största delen av lägenhetsbyggnader. I Backa, Brunnsbo och Skälltorp byggdes det flera bostadsområden med lägenheter under 1960-talet. Här kan man hitta centrumnära lägenheter till priser som är snäppet billigare än på fastlandet. Kollektivtrafiken är väl utbyggd och det är lätt att transportera sig i alla riktningar från dessa knutpunkter på Hisingen. Samtidigt finns det gott om grönområden som härliga Backa Park med sina slingriga grusgångar och tusentals perennväxter.

Glesbygd i kraftig utveckling

För den som verkligen vill ha kontakt med naturen bjuder områden som Kärra, Rödbo, Säve och Tuve på det stilla livet på landet. Det är dessa områden som nu blir allt mer populära och det byggs också nya villa och radhusområden. Göteborg är inne i en kraftig växtperiod och glesbygd i stadens utkanter förväntas växa samtidigt som infrastrukturen till områdena förstärks - det gör att den starka prisuppgången fortsätter.

Utvalda mäklare i Norra Hisingen

Alexander Vasic Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Alexander Vasic
Fastighetsmäklare / Försäljningschef
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Pontus Pontén Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Pontus Pontén
Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Christer von Hauswolff Helins Mäklarbyrå
Christer von Hauswolff
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Lars-Åke Helin Helins Mäklarbyrå
Lars-Åke Helin
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå

Utvalda mäklarkontor i Norra Hisingen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
Wieselgrensplatsen 31
417 17 Göteborg
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Barken Beatrices gata 40
417 60 Göteborg
Helins Mäklarbyrå
Kungsgatan 4
411 19 Göteborg
BOkedjan

Backebogatan 12

Visa fler mäklarkontor i Norra Hisingen