Jämför mäklare i Majorna-Linné

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför Majorna och Linnés bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i Majorna/Linné? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Majorna och Linné som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Bohemernas Majorna-Linné hetare än aldrig förr

I den västra delen av centrala Göteborg ligger Majorna-Linné. En pulserande stadsdel med ett rikt kulturliv, trendiga restaurangstråk, charmiga och äldre välbevarade stadsdelar med kullerstensgator. Området är omringat av sekelskiftslägenheter, välbevarade landshövdingehus och är ett av Göteborgs mest eftertraktade områden.

Majorna-Linné är med sina drygt 60 000 invånare (2014) Göteborgs folkrikaste stadsdel. Den består av områdena Annedal, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget och Änggården.

Göteborgs kulturcentrum

Majorna-Linné är ett starkt kulturcentrum i Göteborg. På Röda Sten under Göta Älvbrons södra fäste ligger Röda Stens konsthall för samtida konst och under somrarna är det en plats för konserter och festivaler. På Linnégatan ligger den ideellt drivna Hagabion som visar internationella filmer året om. Lite längre ner längs gatan, på Järntorget, ligger biografen Draken som byggdes 1956, huvudbion under Göteborgs årliga filmfestival. Mittemot Draken ligger Pusterviksbaren med sin musikscen som i dag är en av Sveriges viktigaste livescener med flera konserter i veckan.

Heta restaurantstråk

Linnégatan går mellan Järntorget och Linnéplatsen. Gatan och det omkringliggande området är ett av Göteborgs hetaste restaurangstråk, där trendiga restauranger med maträtter från världens alla hörn ligger som ett pärlband. Linnéplatsen som är en knutpunkt för kollektivtrafiken, ligger precis vid en av huvudingångarna till Slottsskogens stora grönområde.

Het stadsdel för bostadsköpare och mäklare

Linnéstaden är ett av Göteborgs mest populära bostadsområden. Bara några kvarter från centrum ligger Linnés storslagna sekelskifteshus, i ett levande kultur- och utelivsområde, samt granne med fantastiska Slottsskogen. Att stadsdelen är väldigt attraktiv för mäklare och bostadsköpare är inte så konstigt med tanke på de historiska byggnaderna, läget och vad området bjuder på. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Majorna-Linné på ungefär 59 600 kronor per kvadratmeter.

Bohemerna och landshövdingehus

Majorna är en charmig stadsdel där de gamla landshövdingehusen breder ut sig i vidsträckta bostadsområden. Det är ett överraskande lugnt och stilla område som gränsar mot Göta Älv i norr och Slottsskogen i sydöst. Majorna är ett bohemiskt område med mysiga caféer och lokala barer, här lever Göteborgssjälen kvar i de klassiska arbetarkvarteren nära de gamla skeppsvarven.

Landsöversikt