Mäklare Majorna-Linné

Hitta den bästa mäklaren i Majorna-Linné .

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Majorna-Linné och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Majorna-Linné och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Bohemernas Majorna-Linné hetare än aldrig förr

I den västra delen av centrala Göteborg ligger Majorna-Linné. En pulserande stadsdel med ett rikt kulturliv, trendiga restaurangstråk, charmiga och äldre välbevarade stadsdelar med kullerstensgator. Området är omringat av sekelskiftslägenheter, välbevarade landshövdingehus och är ett av Göteborgs mest eftertraktade områden.

Majorna-Linné är med sina drygt 60 000 invånare (2014) Göteborgs folkrikaste stadsdel. Den består av områdena Annedal, Haga, Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Olivedal, Sanna, Stigberget och Änggården.

Göteborgs kulturcentrum

Majorna-Linné är ett starkt kulturcentrum i Göteborg. På Röda Sten under Göta Älvbrons södra fäste ligger Röda Stens konsthall för samtida konst och under somrarna är det en plats för konserter och festivaler. På Linnégatan ligger den ideellt drivna Hagabion som visar internationella filmer året om. Lite längre ner längs gatan, på Järntorget, ligger biografen Draken som byggdes 1956, huvudbion under Göteborgs årliga filmfestival. Mittemot Draken ligger Pusterviksbaren med sin musikscen som i dag är en av Sveriges viktigaste livescener med flera konserter i veckan.

Heta restaurantstråk

Linnégatan går mellan Järntorget och Linnéplatsen. Gatan och det omkringliggande området är ett av Göteborgs hetaste restaurangstråk, där trendiga restauranger med maträtter från världens alla hörn ligger som ett pärlband. Linnéplatsen som är en knutpunkt för kollektivtrafiken, ligger precis vid en av huvudingångarna till Slottsskogens stora grönområde.

Het stadsdel för bostadsköpare och mäklare

Linnéstaden är ett av Göteborgs mest populära bostadsområden. Bara några kvarter från centrum ligger Linnés storslagna sekelskifteshus, i ett levande kultur- och utelivsområde, samt granne med fantastiska Slottsskogen. Att stadsdelen är väldigt attraktiv för mäklare och bostadsköpare är inte så konstigt med tanke på de historiska byggnaderna, läget och vad området bjuder på. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Majorna-Linné på ungefär 59 600 kronor per kvadratmeter.

Bohemerna och landshövdingehus

Majorna är en charmig stadsdel där de gamla landshövdingehusen breder ut sig i vidsträckta bostadsområden. Det är ett överraskande lugnt och stilla område som gränsar mot Göta Älv i norr och Slottsskogen i sydöst. Majorna är ett bohemiskt område med mysiga caféer och lokala barer, här lever Göteborgssjälen kvar i de klassiska arbetarkvarteren nära de gamla skeppsvarven.

Utvalda mäklare i Majorna-Linné

Filip Bahno SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Filip Bahno
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Ted Gustafsson Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Ted Gustafsson
Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Pontus Pontén Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Pontus Pontén
Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Julia Hellman SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Julia Hellman
Fastighetsmäklare
SkandiaMäklarna Göteborg Väster

Utvalda mäklarkontor i Majorna-Linné

SkandiaMäklarna Göteborg Väster
Datavägen 6
436 32 Askim
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Barken Beatrices gata 40
417 60 Göteborg
BOkedjan

Backebogatan 12

REVENY

Nordhemsgatan 12

Visa fler mäklarkontor i Majorna-Linné