Mäklare Lundby

Hitta den bästa mäklaren i Lundby.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Lundby och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Lundby och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Lundby – populär och snabbast i växt!

Lundby är snabbast i växt. År 2035 ska Göteborg utökas med 45 000–55 000 nya bostäder - många av dem byggs i Lundby. I Norra Älvstranden är de mest exklusiva bostadsrätterna – väldigt attraktivt bland mäklare och bostadsköpare.

I Lundby bor ungefär 50 000 (2016), indelat i områdena Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden och Slättdamm. Området är i enorm växt och enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Lundby på ungefär 47 200 kronor per kvadratmeter..

Kreativitet och innovation på Lindholmen

Vackert beläget vid Göta Älvs norra strand ligger Lindholmen som idag är en av Sveriges hetaste kunskapsmetropoler. I området, som var en ö helt fram till 1855, har företag och utbildningslinjer inom teknik och innovation samlats sedan starten av Lindholmen Science Park. Idag verkar 350 företag här, bland annat Ericsson, Semcon, Volvo Personvagnar, Gothenburg Film Studios och SVT. Här finns också flera gymnasieskolor, IT-universitetet och en del av Chalmers Tekniska Högskola.

Buss, båt, eller linbana

Kollektivtrafiken är väl utbyggd, flera busslinjer går i skytteltrafik under de mest hektiska perioderna på dagen. För många är det smidigaste alternativet Älvsnabben som forskar pendlare över Göta Älv på bara 10 minuter. Om några år kan dock snabbaste alternativet vara den linbana som Göteborgs stad planerar, en av stationerna ska ligga på Lindholmen.

Modernt, havsutsikt och lugna villaområden

Det gamla skeppsvarvsområdet Eriksberg har idag förvandlats till ett modernt bostadsområde. Designade lägenheter löper längs bryggan precis vid vattenkanten och erbjuder fantastisk utsikt. För de som gillar utsikt finns också Ramberget med Keillers park, en grön lunga på Hisingens hektiska södra strand som bjuder på utsikt över Göteborg i alla riktningar. Längre in i Lundbyområdet går det att hitta lugnet i idylliska Kärrdalen. Här ligger harmoniska villaområden i lummiga omgivningar.

Utvalda mäklare i Lundby

Alexander Ryberg Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Alexander Ryberg
Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Pontus Pontén Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Pontus Pontén
Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB

Utvalda mäklarkontor i Lundby

Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Barken Beatrices gata 40
417 60 Göteborg
BOkedjan

Backebogatan 12

Ebad & Partners

Sörhallskajen 24

Visa fler mäklarkontor i Lundby