Jämför Lundbys bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i Lundby? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Lundby som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Lundby – populär och snabbast i växt!

Lundby är snabbast i växt. År 2035 ska Göteborg utökas med 45 000–55 000 nya bostäder - många av dem byggs i Lundby. I Norra Älvstranden är de mest exklusiva bostadsrätterna – väldigt attraktivt bland mäklare och bostadsköpare.

I Lundby bor ungefär 50 000 (2016), indelat i områdena Eriksberg, Kvillebäcken, Kyrkbyn, Kärrdalen, Lindholmen, Rambergsstaden och Slättdamm. Området är i enorm växt och enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Lundby på ungefär 47 200 kronor per kvadratmeter..

Kreativitet och innovation på Lindholmen

Vackert beläget vid Göta Älvs norra strand ligger Lindholmen som idag är en av Sveriges hetaste kunskapsmetropoler. I området, som var en ö helt fram till 1855, har företag och utbildningslinjer inom teknik och innovation samlats sedan starten av Lindholmen Science Park. Idag verkar 350 företag här, bland annat Ericsson, Semcon, Volvo Personvagnar, Gothenburg Film Studios och SVT. Här finns också flera gymnasieskolor, IT-universitetet och en del av Chalmers Tekniska Högskola.

Buss, båt, eller linbana

Kollektivtrafiken är väl utbyggd, flera busslinjer går i skytteltrafik under de mest hektiska perioderna på dagen. För många är det smidigaste alternativet Älvsnabben som forskar pendlare över Göta Älv på bara 10 minuter. Om några år kan dock snabbaste alternativet vara den linbana som Göteborgs stad planerar, en av stationerna ska ligga på Lindholmen.

Modernt, havsutsikt och lugna villaområden

Det gamla skeppsvarvsområdet Eriksberg har idag förvandlats till ett modernt bostadsområde. Designade lägenheter löper längs bryggan precis vid vattenkanten och erbjuder fantastisk utsikt. För de som gillar utsikt finns också Ramberget med Keillers park, en grön lunga på Hisingens hektiska södra strand som bjuder på utsikt över Göteborg i alla riktningar. Längre in i Lundbyområdet går det att hitta lugnet i idylliska Kärrdalen. Här ligger harmoniska villaområden i lummiga omgivningar.

Utvalda mäklare

Camilla Christander Christander Fastighetsförmedling
Camilla Christander
Fastighetsmäklare
Christander Fastighetsförmedling

Utvalda mäklarkontor

Christander Fastighetsförmedling
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg
Ebad & Partners

Sörhallskajen 24

BOkedjan

Backebogatan 12

Västsvenska Fastighetsbyrån AB

Barken Beatrices gata 40

Visa fler mäklarkontor i Lundby

Landsöversikt