Jämför mäklare i Angered

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Mäklare Angered

Ska du sälja din bostad i Angered? Genom att ta in offerter från flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.
Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Angered som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Angered – ett område i växt

I en spännande miljö med mångkultur, nära till vatten och skogsidyll bjuder Angered på variation. Området förknippas med mat, musik och kultur från hela världen. Ett stenkast undan hittar man stillheten i den idylliska naturen.

Delar av Angered, framförallt Angereds Centrum, Hammarkullen, Hjällbo, Lövgärdet, Rannebergen och Gårdstensberget, planerades och byggda upp under 1960-talet genom miljonprogrammen. Dessa områden består huvudsakligen av hyresrätter. Andra delar av Angered, som Linnarhult och Gunnilse består till stor del av radhus och villor. På Angereds Centrum finns bl.a. offentlig service och exotiska matbutiker.

På gränsen mellan stad och natur

Angered ligger i ytterkanten av Göteborgs bebyggelse och de flesta stadsdelar ligger som små öar av civilisation, mitt i en omgivande grönska. Lärjeån rinner i en djup ravin genom stadsdelen och sätter sin tydliga prägel på området. Här finns gott om vandringsleder och möjligheter för kanotutflykter. I stadsdelar som Gunnilse och Linnarhult övergår Göteborgs stad till idyllisk glesbygd med aktiva bondgårdar. Ett stilla liv på landet, nära till storstaden lockar många köpare.

Stadsdel i utveckling

Göteborgs Stad har nu börjat en satsning på att utveckla de nordvästra delarna av Göteborg. Trafikförbindelser ska byggas ut och de närmaste åren ska 700 nya bostäder byggas i bland annat Gårdstensberget, Hjällbo, Hammarkullen, Ranneberget och Angereds Centrum. På lång sikt ska 4000 nya bostäder byggas i området. På så sätt ska också handel, service och verksamhet öka.

Bra bostadspriser

Bland mäklare och bostadsköpare har Angered blivit alltmer populärt. Området är attraktivt för att det är nära till natur och skolor. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Angered på ungefär 20 000 kronor per kvadratmeter. I Angered går det både att hitta lägenheter, radhus och villor. Här finns många smultronställen för den som vill bo naturnära och samtidigt med snabba förbindelser till centrum. I nybyggda bostadsområdet Ekelyckan i Agnesberg nybyggda lägenheter och radhus i ett modernt och välplanerat område i idylliska omgivningar. Ett annat exempel är Kryddhyllan på Västra Gårdstensberget där man kan hitta nybyggda villor i en fantastisk miljö. Bostadspriserna är bland de lägsta i Göteborgsområdet, vilket lockar bland annat studenter, eller nyetablerade familjer.

Landsöversikt