Jämför mäklare i Öster

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Hitta den bästa mäklaren i östra Göteborg

Ska du sälja din bostad i Göteborgs östra delar? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Göteborg som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Östra Göteborg i kraftig växt

I de östra delarna av Göteborg, norr om E20 och Säveån, finns det gott om bostadsområden av alla typer. Stadsdelen är i kraftig växt, kommer under de närmaste åren fortsätta sin utbyggnads- och moderniseringsprocess och är därför attraktivt för mäklare och köpare. I Östra Göteborg är naturen alltid nära trots det korta avståndet till centrala Göteborg.

I Östra Göteborg samlas områdena Gamlestaden, Norra Kortedala, Södra Kortedala, Utby, Västra Bergsjön och Östra Bergsjön där det bor ungefär 49 000 (2016) personer.

Blandad bebyggelse i härlig natur

Den mest centrala delen av Östra Göteborg är Gamlestaden, som bara är en spårvagnshållplats från centrum. Området domineras av klassiska landshövdingehus med fina innegårdar och charmiga lägenheter. Längre österut ligger Utby, som huvudsakligen består av villor och radhus. Tar man spårvagnarna som klättrar upp för höjderna i nordväst kommer man till Kortedala och Bergsjön. Här finns både radhus och villaområden blandat med bostads- och hyresrätter.

Unika aktivitetsmöjligheter

Något som gör stadsdelen populär är de fantastiska aktiviteter som erbjuds. I Utby ligger Nordens största multisportanläggning, nybyggda Prioritet Serneke Arena. På 45 000 kvadratmeter ryms bland annat gym, idrottshallar, inomhusfotbollsplan med konstgräs, en skidhall med 1,2 km spår året om och världens största inomhushall för Beachvolley. Precis utanför reser sig Utbybergens branta väggar som lockar klättrare från hela landet och även från våra grannländer.

Stadsdel i kraftig växt

Östra Göteborg Gamlestaden och Utby har det redan byggts flera moderna lägenhetshus. Både Kortedala och Bergsjön är fokusområden i de omfattande utvecklingsplaner som nu är påbörjade i Göteborg. Här kommer det både att byggas ut och restaureras samtidigt som infrastruktur ska utvecklas. Planerna kommer innebära ett stort uppsving för stadsdelarna. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Östra Göteborg på ungefär 44 600 kronor per kvadratmeter.

 

 

Landsöversikt