Mäklare Östra Göteborg

Hitta den bästa mäklaren i Östra Göteborg.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Östra Göteborg och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Östra Göteborg och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Östra Göteborg i kraftig växt

I de östra delarna av Göteborg, norr om E20 och Säveån, finns det gott om bostadsområden av alla typer. Stadsdelen är i kraftig växt, kommer under de närmaste åren fortsätta sin utbyggnads- och moderniseringsprocess och är därför attraktivt för mäklare och köpare. I Östra Göteborg är naturen alltid nära trots det korta avståndet till centrala Göteborg.

I Östra Göteborg samlas områdena Gamlestaden, Norra Kortedala, Södra Kortedala, Utby, Västra Bergsjön och Östra Bergsjön där det bor ungefär 49 000 (2016) personer.

Blandad bebyggelse i härlig natur

Den mest centrala delen av Östra Göteborg är Gamlestaden, som bara är en spårvagnshållplats från centrum. Området domineras av klassiska landshövdingehus med fina innegårdar och charmiga lägenheter. Längre österut ligger Utby, som huvudsakligen består av villor och radhus. Tar man spårvagnarna som klättrar upp för höjderna i nordväst kommer man till Kortedala och Bergsjön. Här finns både radhus och villaområden blandat med bostads- och hyresrätter.

Unika aktivitetsmöjligheter

Något som gör stadsdelen populär är de fantastiska aktiviteter som erbjuds. I Utby ligger Nordens största multisportanläggning, nybyggda Prioritet Serneke Arena. På 45 000 kvadratmeter ryms bland annat gym, idrottshallar, inomhusfotbollsplan med konstgräs, en skidhall med 1,2 km spår året om och världens största inomhushall för Beachvolley. Precis utanför reser sig Utbybergens branta väggar som lockar klättrare från hela landet och även från våra grannländer.

Stadsdel i kraftig växt

Östra Göteborg Gamlestaden och Utby har det redan byggts flera moderna lägenhetshus. Både Kortedala och Bergsjön är fokusområden i de omfattande utvecklingsplaner som nu är påbörjade i Göteborg. Här kommer det både att byggas ut och restaureras samtidigt som infrastruktur ska utvecklas. Planerna kommer innebära ett stort uppsving för stadsdelarna. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Östra Göteborg på ungefär 44 600 kronor per kvadratmeter.

 

 

Utvalda mäklare i Östra Göteborg

Christer von Hauswolff Helins Mäklarbyrå
Christer von Hauswolff
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Rebecka Polhem MOHV Partille
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
MOHV Partille
Lars-Åke Helin Helins Mäklarbyrå
Lars-Åke Helin
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Christophe Humblot
 MOHV Partille
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
MOHV Partille

Utvalda mäklarkontor i Östra Göteborg

MOHV Partille
Gustaf Dalénsgatan 3
417 22 Göteborg
Helins Mäklarbyrå
Kungsgatan 4
411 19 Göteborg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Öster
Munkebäcks Allé 32
416 72 Göteborg
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Ånäsvägen 4

Mäklarhuset Göteborg Öster

Storgatan 14

HusmanHagberg Göteborg Öster

Danska vägen 81

Bjurfors Örgryte & Östra Göteborg

Alelundsgatan 4

BOkedjan

Backebogatan 12

Visa fler mäklarkontor i Östra Göteborg