Lämna inget åt slumpen

Jämför flera mäklare innan du säljer.

Låt mäklarna konkurrera

Du blir kontaktad av lokala mäklare och kan jämföra arvode, säljstrategi m.m.

Välj den bästa mäklaren

Säkra en bra försäljning genom att hitta rätt mäklare för just din bostad.

Jämför mäklare innan du säljer

Att sälja sin bostad är en stor affär. Då är det viktigt att hitta en mäklare du känner dig trygg med och som har den erfarenhet som behövs för att sälja just ditt objekt.

Mäklare.se är en gratis offerttjänst utan bindningar. Om du fyller i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare i närområdet som är intresserade av att sälja din bostad. Mäklarna vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns dock inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Få erbjudanden från flera mäklare

Öka oddsen för en lyckad försäljning

Checklista
Jämför mäklare innan du säljer:

Säljstrategi
Hur tänker mäklaren gå till väga för att nå rätt köpare?

Erfarenhet
Vilka lyckade försäljningar i närområdet har mäklaren genomfört?

Mäklararvode
Vilken kostnadsstruktur gäller?

Personkemi
Fungerar kontakt och tillit?

Oavsett om du ska sälja en villa eller en etta kan du tjäna mycket på att anlita rätt mäklare. Några har mer erfarenhet av vissa typer av objekt, andra har ingående kunskap om just dina kvarter. Det kan också skilja mycket mellan säljstrategier och mäklararvoden.

Genom att diskutera med flera olika mäklare blir du säkrare på ditt val och ökar möjligheterna till en smidig och lönsam försäljning.

När du fyller i formuläret blir du kontaktad av upp till fyra mäklare som vill sälja din bostad. Ställ frågor, fundera och välj den mäklare som du bedömer är bäst lämpad.

Att sälja bostaden är för de flesta livets största affär. Lämna den inte åt slumpen.

Redo? Gå till formuläret

OBS! Trygghet och seriösa mäklare. Samtliga mäklare som är anslutna till tjänsten Mäklare.se är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen samt medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Populära städer