Jämför Spångas bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i Spånga/Tensta? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Spånga/Tensta som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Omväxlande Spånga–Tensta

I naturnära Spånga–Tensta är spännvidden på bostadsutbudet stort. Området är en blandning av färgglada villaträdgårdar, radhus och miljonprogram. Här finns det mesta. Saknas storstadspulsen, tar det en kvart med kollektivtrafiken till innerstan.

Spånga–Tensta har haft en positiv utveckling och blivit allt mer eftertraktat. Nybyggda Tenstatornet med studentlägenheter och omvandlingen av Bromsten industriområde till bostäder har utvecklat stadsdelen.

Bo naturnära

Spånga ligger nordväst om Stockholm och har ca 40 000 invånare. Området består av stadsdelarna Bromsten, Flysta, Solhem, Lunda, Sundby och Tensta. Området är en naturskön del av Stockholms skärgård med skogar och ängar i en kuperad terräng. Stadsdelen har tre naturreservat - Hansta, Järvafältets och Igelbäckens naturreservat.

Det finns både villaområden och höghusområden i Spånga. I Bromsten, Solhem, Flysta och Sundby dominerar villaområdena. Detta är mycket attraktiva områden bland höginkomsttagare och lockar inte minst barnfamiljer.

Ursprung från kyrkbyn

Spånga har sitt ursprung i en liten kyrkby. De äldsta delarna av Spånga Kyrka byggdes redan på 1100-talet. Spånga socken nämns för första gången under 1300-talet. På 1800-talet blommade samhället upp tack vare järnvägsbanan. Efter järnvägens invigning 1876 började de bostadsområden som finns kvar än idag, som Bromsten och Solhem, byggas upp.

Nya studentbostäder i Tensta

Tensta byggdes upp under så kallade miljonprogrammet och består till stora delar av lägenhetshus. I 1998 grundades Tensta konsthall som har haft konstutställningar från flera internationellt kända konstnärer.

Våren 2017 stod Tensta Torn klart, en imponerande byggnad som med sina 18 våningar har blivit ett nytt landmärke i stadsdelen. Byggnaden har 243 studentbostäder och har blåst liv och rörelse i området.

Rikt utbud

Trots närheten till Stockholms innerstad finns det ett stort utbud butiker, caféer och restauranger i Spånga Centrum. Samtidigt är kommunikationerna till innerstaden goda, det går fort att komma in till storstaden. Pendeltågen går normalt fyra gånger i timmen, ännu oftare i rusningstider och tar 12–15 minuter till Stockholm Centralstation.

Spånga erbjuder många aktiviteter för de idrottsintresserade genom det rika utbudet idrottsföreningar i området. Spånga IP är kärnan i verksamheten med sina fotbollsplaner, friidrottsbanor, ishall, bandyplan och streetbasket.

Statistik

Här hittar du de senaste bostadspriserna för Spånga (Svensk Mäklarstatistik).

+ Läs mer

Mäklarkontor i Spånga - Tensta

Svenska Mäklarhuset Vällingby/Hässelby/Spånga

Årevägen 25

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby/Hässelby/Spånga

Pajalagatan 19

SkandiaMäklarna Spånga

Spånga torg 5

Notar Bromma / Spånga

Drottningholmsvägen 428

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kista/Tensta

Borgarfjordsgatan 19

HusmanHagberg Vällingby / Hässelby / Spånga

Ångermannagatan 158

Landsöversikt