Jämför mäklare i Spånga

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Mäklare Spånga - Tensta

Hitta den bästa mäklaren i Spånga - Tensta.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Spånga - Tensta och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Spånga - Tensta och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Fyll i formuläret nu

Hemtrevligt i natursköna Spånga–Tensta

I natursköna Spånga–Tensta är det helt enkelt trivsamt! Området är smyckat med en blandning av färgglada villaträdgårdar, lantliga sekelskiftesvillor, radhus och moderna lägenheter. Här upplevs mysiga butiksgator, restauranter och torgliv. Saknas storstadspulsen, tar det en kvart med kollektivtrafiken till innerstan.

Spånga–Tensta har haft en positiv utveckling och blivit allt mer eftertraktat. Nybyggda Tenstatornet med studentlägenheter och omvandlingen av Bromsten industriområde till bostäder har utvecklat stadsdelen och gjort den populär bland mäklare. Färgglada villaträdgårdar, lantliga sekelskiftesvillor, radhus och moderna lägenheter lockar olika typer köpstarka spekulanter.

Bo naturskönt med ängar och skog

Spånga ligger nordväst om Stockholm och har ca 40 000 (2016) invånare. Området består av stadsdelarna Bromsten, Flysta, Solhem, Lunda, Sundby och Tensta. Området är en naturskön del av Stockholms skärgård med skogar och ängar i en kuperad terräng. Stadsdelen har tre naturreservat - Hansta, Järvafältets och Igelbäckens naturreservat.

Det finns både villaområden och höghusområden i Spånga. I Bromsten, Solhem, Flysta och Sundby dominerar villaområdena. Detta är mycket attraktiva områden bland höginkomsttagare och lockar inte minst barnfamiljer.

Ursprung från kyrkbyn

Spånga har sitt ursprung i en liten kyrkby. De äldsta delarna av Spånga Kyrka byggdes redan på 1100-talet. Spånga socken nämns för första gången under 1300-talet. På 1800-talet blommade samhället upp tack vare järnvägsbanan. Efter järnvägens invigning 1876 började de bostadsområden som finns kvar än idag, som Bromsten och Solhem, byggas upp.

Nya studentbostäder i Tensta

Tensta byggdes upp under så kallade miljonprogrammet och består till stora delar av lägenhetshus. I 1998 grundades Tensta konsthall som har haft konstutställningar från flera internationellt kända konstnärer.

Våren 2017 stod Tensta Torn klart, en imponerande byggnad som med sina 18 våningar har blivit ett nytt landmärke i stadsdelen. Byggnaden har 243 studentbostäder och har blåst liv och rörelse i området.

Etableringsmöjligheter för förstagångsköpare

Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger bostadspriserna i Tensta i genomsnitt på 37 000 kronor per kvadratmeter. Det öppnar möjligheten till att förstahandsköpare som bl.a. nyetablerade familjer och studenter kan skaffa sig sitt första egna boende här.

Rikt utbud socialt och aktivt

Trots närheten till Stockholms innerstad finns det ett stort utbud butiker, caféer och restauranger i Spånga Centrum. Samtidigt är kommunikationerna till innerstaden goda, det går fort att komma in till storstaden. Pendeltågen går normalt fyra gånger i timmen, ännu oftare i rusningstider och tar 12–15 minuter till Stockholm Centralstation.

Spånga erbjuder många aktiviteter för de idrottsintresserade genom det rika utbudet idrottsföreningar i området. Spånga IP är kärnan i verksamheten med sina fotbollsplaner, friidrottsbanor, ishall, bandyplan och streetbasket.

Landsöversikt