Södermalm

Södermalm

Södermalm i Stockholm. (Foto: Syuqor7, Flickr)

Mäklare Södermalm

Hitta den bästa mäklaren på Södermalm.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Södermalm och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna på Södermalm och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Trendiga Södermalm

Södermalm är stadsdelen som är den överlägset trendigaste, enligt stockholmarna själva. Det visade en undersökning från Demoskop i 2014. De mest otypiska nollåttorna hittar du här på Söderort.

Södermalmsbor utsöndrar kanske känslan av främlingskap utåt för de okända – men ändå vill de flesta vara på Söder. För det urbana livet på Söder är ”inne”. Det är socialt, trivsamt och genuint. Sajten Thrillist Travel som kårat Södermalm till ett av världens hippaste områden, jämför Söder med Brooklyn och New York.

Coolt och hippt

Utbudet av trevliga restauranter och krogar är stort, och det poppar stadigt upp nya. Är du ute efter bohemiska eller coola barer, då är Söder området att vara på. Ölen är billigare på denna delen av stan. Klubblivet är också populärt här, oavsett om du är en fashionista, bohem, rockabilly, eller uppskattar reggae.

Kontrast till det historiska

Dagens trendiga Södermalm står i en härlig kontrast till stadsdelens historiska byggnader. Den lilla ön var en de första delarna av Stockholm som bebyggdes och runt hela Södermalm slår historiens vingslag. Trähusbebyggelsen från 1700-talet finns kvar i flera områden, Sofia Kyrka och Katarina Kyrka är två imponerande landmärken och här finns massor av kulturmärkta byggnader från 1600- och 1700-tal.

För vuxna och barn

Södermalm bjuder också på många grönskande parker och här finns också Eriksdalsbadet som är populärt hos både vuxna och barn. En storslagen bad- och idrottsanläggning med äventyrsbad, som byggdes om under 1990-talet då det fanns tankar på ett OS i Stockholm 2004.

Populärt bland mäklare

För mäklare är Södermalm ett mycket populärt område. Det är lätt att hitta köpare, oavsett om det handlar om en liten etta i gammal byggnad eller en nybyggd flerrumslägenhet. Södermalm är en smältdegel som lockar alla typer av människor.

Den generösa innerstaden

Medborgarplatsen med Söderhallarna och sina biografer och restauranger ses som stadsdelens kärna. Kända torg och gator är Mariatorget och Götgatan, som nämns redan på 1600-talet. SoFo, Södermalms svar på SoHo, är precis som det låter, centrum för det kreativa och hippa Södermalm. Här finns också nybyggda bostadsområden som Bofills Båge, Södertorn och Hammarby Sjöstad, som fortfarande byggs ut.

Utvalda mäklare i Södermalm

Frida Edsmar Bjurfors Södermalm
Frida Edsmar
Fastighetsmäklare
Bjurfors Södermalm
Björn Sommar Tradition Fastighetsmäkleri
Björn Sommar
Reg. Fastighetsmäklare
Tradition Fastighetsmäkleri
Douglas Davidsson Bjurfors Södermalm
Douglas Davidsson
Fastighetsmäklare
Bjurfors Södermalm

Utvalda mäklarkontor i Södermalm

Bjurfors Södermalm
Götgatan 99
116 62 Stockholm
Brokr
Swedenborgsgatan 2
118 48 Stockholm
Innerstadsspecialisten Södermalm/Gamla Stan/H-Sjöstad
Nytorgsgatan 23 B
116 40 Stockholm
Tradition Fastighetsmäkleri
Mäster Mikaels gata 1
116 20 Södermalm