Jämför Södermalms bästa mäklare

Ska du sälja din bostad på Södermalm? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Spara pengar

Jämför mäklararvoden. Det kan skilja mycket.

Nå högsta pris

Mäklarnas säljstrategi och lokalkännedom kan vara avgörande.

Känn förtroende

Personkemin mellan dig och din mäklare är viktig.

Fyll i formuläret för att jämföra mäklare

Trendiga Södermalm

Södermalm är stadsdelen som förknippas med begrepp som hipsters, sofo och trendkänslighet. Här finns allehanda krogar, caféer och vintagebutiker, men också magnifika promenadstråk och stora parker.

Bostadspriserna är höga, för det urbana livet på Söder är ”inne”. Södermalm utnämns ofta till ett av världens hippaste områden, och jämförs med Brooklyn i New York. Här vill många bo.

Utbudet av trevliga restauranter och krogar är stort, och det poppar stadigt upp nya. Är du ute efter bohemiska eller coola barer, då är Söder området att vara på. Klubblivet är också populärt här, oavsett om du är en fashionista, bohem, rockabilly, eller uppskattar reggae.

Kontrast till det historiska

Södermalm är en ö och bebyggdes tidigt när Gamla stan inte räckte till för alla stockholmare. Runt hela Södermalm slår historiens vingslag. Trähusbebyggelsen från 1700-talet finns kvar i flera områden, Sofia Kyrka och Katarina Kyrka är två imponerande landmärken och här finns massor av kulturmärkta byggnader från 1600- och 1700-tal.

För vuxna och barn

Medborgarplatsen med Söderhallarna och sina biografer och restauranger ses som stadsdelens kärna. Hornstull är det hippa centret på västra Södermalm, medan Skanstull i söder är ett mer storstadsmässigt område, inte lika välkammat. SoFo (South of Folkungagatan), Södermalms svar på SoHo, är kvarteren för det kreativa östra Södermalm.

Södermalm bjuder också på många grönskande parker och Eriksdalsbadet som är populärt hos både vuxna och barn. Monteliusvägen över Söders höjder ger en magnifik utsikt över Stockholm. Skinnarviksberget och Vita bergen är andra upphöjda parkområden med vyer. Även gångstråket längs Årstaviken är en fin promenad. Hornsgatan, Götgatan, Mariatorget och Nytorget är gator och torg som många rör sig på.

Populärt bland mäklare

För mäklare är Södermalm ett mycket populärt område. Det är lätt att hitta köpare, oavsett om det handlar om en liten etta i gammal byggnad eller en nybyggd flerrumslägenhet. Södermalm är en smältdegel som lockar alla typer av människor.

Bostadsmarknaden på Södermalm

Prisnivåerna är höga över hela linjen eftersom Södermalm är, ja, Södermalm. På stadsdelens cirka 6 kvadratkilometer finns bostäder för ca 130 000 människor. Mäklarna i stadsdelen är många och kallar sig ofta specialister på just Södermalm.

Det lönar sig att vända sig till mäklare i närområdet eftersom lokalkännedom är viktigt. För att få ut bäst pris är det också viktigt att jämföra flera mäklare. Låt dem komma och värdera din bostad och ge dig en offert. Jämför deras engagemang och kunnande.

Om du fyller i formuläret och anger objektets adress väljer vi ut de fyra bästa mäklarna nära dig som du sedan kan jämföra.

+ Läs mer

Utvalda mäklare i Södermalm

Marcus Bodin SthlmFast
Marcus Bodin
Reg. Fastighetsmäklare / Partner
SthlmFast
Thomas Bergstedt A Home 4U Fastighetsmäkleri
Thomas Bergstedt
Fastighetsmäklare
A Home 4U Fastighetsmäkleri
Sofie Vikström Brokr Fastighetsmäklare
Sofie Vikström
Fastighetsmäklare
Brokr Fastighetsmäklare
Victor Wadström
 Unika Hem Stockholm
Victor Wadström
Fastighetsmäklare
Unika Hem Stockholm
Peter Johansson Mäklarringen Stockholms Innerstad
Peter Johansson
VD / Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarringen Stockholms Innerstad
Lena Reistam
 A Home 4U Fastighetsmäkleri
Lena Reistam
Fastighetsmäklare
A Home 4U Fastighetsmäkleri
Jonas Hansson
 Unika Hem Stockholm
Jonas Hansson
Fastighetsmäklare
Unika Hem Stockholm
Alex Edenvik Brokr Fastighetsmäklare
Alex Edenvik
Fastighetsmäklare
Brokr Fastighetsmäklare
Visa fler mäklare i Södermalm

Utvalda mäklarkontor i Södermalm

Unika Hem Stockholm
Fiskargatan 8
116 20 Stockholm
A Home 4U Fastighetsmäkleri
Scheelegatan 1
112 23 Stockholm
Mäklarringen Stockholms Innerstad
Valhallavägen 159
115 53 Stockholm
Brokr Fastighetsmäklare
Swedenborgsgatan 2
118 48 Stockholm
SthlmFast
Kungsklippan 7
112 25 Kungsholmen
Innerstadsspecialisten Södermalm/Gamla Stan/H-Sjöstad

Nytorgsgatan 23 B

Bjurfors Södermalm

Götgatan 99

Tradition Fastighetsmäkleri

Mäster Mikaels gata 1

Visa fler mäklarkontor i Södermalm