Jämför mäklare i Rinkeby-Kista

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför de bästa mäklarna i Rinkeby-Kista

Ska du sälja din bostad i norrort? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Rinkeby-Kista som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Nya möjligheter i Rinkeby-Kista

Kista och Akalla är dynamiska stadsdelar med många nya möjligheter till boende. Många med närhet till naturen.

I Rinkeby-Kista, som består av stadsdelarna Akalla, Hansta, Husby, Kista och Rinkeby, bor ungefär 50 000 personer. Vissa områden domineras av hyreslägenheter, bland annat Rinkeby och Husby. I andra områden finns det dock gott om möjligheter att köpa sig en egen bostad, till exempel Akalla och Kista. Utvecklingen i området, och inte minst framtidsplanerna har gjort att intresset bland både mäklare och köpare blir allt högre. Området erbjuder restauranger, caféer och Kista Galleria med bland annat 180 butiker, bio och bowling.

Stockholm Stad har planerat ett nytt bostadsområde i Kista under namnet Kista Äng. Området ska få sitt eget centrum, förskola, skola, parker och torg. Ungefär 1600 bostäder, radhus och lägenheter, ska byggas etappvis..

Naturnära stadsdel

Naturen är alltid nära i Rinkeby-Kista. Stadsdelen Hansta utgörs till största delen av Hansta Naturreservat, ett vidsträckt skogsområde som är också rikt på fornfynd. Flera vandringsleder går genom reservatet som domineras av gammal naturskog. I utkanten av Akalla, på Järvafältet finns ett koloniområde, en unik bebyggelse från 1600-talet och även Stockholm Kommuns enda kvarvarande aktiva jordbruk, Hästa Gård.

Sveriges Silicon Valley

Kista är Stockholms nyaste stadsdel, den byggdes upp under 1970- och 1980-talet. Bostadsområdena består av en blandning av lägenheter, villor, småhus och charmiga radhusområden. Kista är ett internationellt ICT-centrum, Information and Communication Technology och är ett av världens starkaste ICT-kluster med över 1000 ICT-företag. Här finns också Ericssons huvudkontor samt Sverigekontoren för Samsung, IBM och Nokia. Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms universitet har filialer i Kista med studier inom ICT.

Kista Science Tower

Med sina 32 våningar och 117 meter är Kista Science Tower Nordens högsta kontorsbyggnad. Det är också Sveriges fjärde högsta byggnad, före på listan finns grannbyggnaderna Kista Torn och Victoria Tower. Tillsammans präglar de tre byggnaderna med sina dryga 100-meterssiluetter Kistas stadsprofil.

Statistik

Här hittar du de senaste bostadspriserna i Rinkeby-Kista (svensk mäklarstatistik).
+ Läs mer

Landsöversikt