Norrmalm

Norrmalm i Stockholm. (Foto: Chas B, Flickr)

Mäklare Norrmalm

Hitta den bästa mäklaren i Norrmalm.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Norrmalm och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Norrmalm och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Norrmalm – Barnvänligt i innerstadens grönska

Norrmalm är namnet på ett stadsdelsområde i Stockholms innerstad - och en stadsdel inom stadsdelsområdet Norrmalm. Förutom Norrmalm räknas Vasastan, Skeppsholmen och en liten del av Östermalm till Norrmalms stadsdelsområde.

Norrmalm är ett av Stockholms mest centrala områden, där södra Norrmalm kallas för Stockholm City. Här ligger bland annat Stockholms Centralstation, Riksbanken, Kungliga Operan, Sergels torg och Stureplan.

Vasastan

Vasastan är tillsammans med Södermalm ansett som Stockholms mest populära bostadsområden. Det är en hemtrevlig stadsdel full av småbutiker, caféer och restauranger. Här finns också gott om förskolor, skolor och vårdcentraler, vilket lockar barnfamiljer till området.

Historiska Norrmalm

Förutom att Norrmalm är Stockholms administrativa, ekonomiska och kulturella centrum, så bor det dryga 69 600 (jan. 2016) i stadsdelsområdet. Bland flera av huvudstadens äldsta kyrkor finner du här, Klara kyrka och Jacobs kyrka från slutet av 1500-talet. Det historiska byggnadskomplexet Rosenbad, även Sveriges regering är placerad här, på Strömgatan. Om grönskan lockar är Kungsträdgården, Kungsan i närheten. Den forna lustgården som endast hovet hade tillträde till förr i tiden är Stockholms mest centrala park.

Mysigt och barnvänligt

Enligt siffror från Svensk Mäklarstatistik ligger bostadspriserna i underkant av 100 000 kronor per kvadratmeter. De populäraste områdena bland mäklarna i stadsdelen är just Vasastan och Gamla Stan. Barnfamiljerna har bidragit till att Vasastan blivit den barnrikaste stadsdelen i hela Stockholm. De breda gatorna lockar dit barnvagnsförarna – förutom de mysiga småkvarteren med härliga caféer och ljuvliga restauranter.

Utvalda mäklarkontor i Norrmalm

Innerstadsspecialisten Vasastan/Östermalm/Gärdet
Birger Jarlsgatan 73-75
113 56 Stockholm
Bjurfors Vasastan
Karlbergsvägen 13
113 27 Stockholm