Kungsholmen

Kungsholmen i Stockholm. (Foto: Sara Modig, Flickr)

Mäklare Kungsholmen

Hitta den bästa mäklaren i Kungsholmen.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Kungsholmen och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Kungsholmen och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Kungsholmen – stadsdelen med alla broarna

Kungsholmen är ön som fäster sig till huvudstadens mittpunkt genom alla dess broar. I hjärtat av huvudstaden, blandas storstadens puls med lugna bakgator.

Nära till variation

På Kungsholmen finns gott om shopping, kvarterskrogar, restauranger, caféer och samtidigt gröna parker, badklippor och fina promenadstråk. Det är alltid nära till vattnet och stadsdelen bjuder på fantastiska naturupplevelser, trots sin centrala belägenhet.

Från lantlig idyll till exklusivt

Ön var länge obebodd och även långt in på 1900-talet var delar av Kungsholmen en lantlig idyll. Idag är det ett exklusivt bostadsområde känt för sina höga bostadspriser, ett av de dyrare i Stockholm. Det finns gott om lägenheter med fantastisk havsutsikt, eller i anslutning till de många fina parkerna.

Satsning höjer bostadsvärdet

Enligt siffror från Svensk Mäklarstatistik ligger bostäderna på Kungsholmen med ett genomsnitt på ca 90 000 kronor per kvadratmeter. Kungsholmen är den stadsdel i innerstaden som har haft störst prisuppgång de senaste åren. Att priserna stigit är inte ovanlig då Stadshagen blir satsat på - det byggs nya bostäder, kontor, skolor, verksamhetslokaler, parker och torg. Målet är att få en mer integrerad stadsdel från det tidigare industritäta.

Kungsholmens förbindelser

Att stadsdelen kryllar av broar kan vara en trygghet för de som vill bo här. Kungsbron, Tranebergsbron, Sankt Eriksbron, Mariebergsbron och Västerbron är några av dom. Fridhemsplan är stadsdelens knutpunkt med goda kommunikationsförbindelser. Kungsholmens stadsdel innefattar också öarna Stora och Lilla Essingen.

Utvalda mäklarkontor i Kungsholmen

Bjurfors Kungsholmen
St: Eriksgatan 63 A
112 34 Stockholm
Innerstadsspecialisten Kungsholmen/Fredhäll
Scheelegatan 10
112 23 Stockholm