Jämför Farstas bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i Farsta? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Spara pengar

Jämför mäklararvoden. Det kan skilja mycket.

Nå högsta pris

Mäklarnas säljstrategi och lokalkännedom kan vara avgörande.

Känn förtroende

Personkemin mellan dig och din mäklare är viktig.

Fyll i formuläret för att jämföra mäklare

Farsta – natur- och citynära

Farsta är ett attraktivt bostadsområde för alla naturälskare som älskar cityliv! Med bra kommunikationsmöjligheter och närhet till Stockholms innerstad lockas många bostadsköpare. Tack vare stadsdelens utveckling har den blivit ett intressant område för stadens mäklare.

Stadsdelsområdet Farsta ligger i Söderort med sina cirka 55 300 invånare (December 2014). Stadsdelarna omfattar Farsta, Fagersjö, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen. Området är perfekt de som vill kombinera cityliv och känna naturens lugn.

Bostadsområden först på 1900-talet

Området som idag utgör Farsta var länge obebyggt. I början av 1900-talet växte de första bostadsområdena fram i områdets skogs- och jordbruksmarker. På 40- och 50-talet planerades det moderna Farsta och 1960 invigdes Farsta Centrum, som blev Sveriges största köpcenter.

Rikt och ljuvligt naturliv

Området avgränsas av sjöarna Magelungen och Drevviken som ger området ett rikt natur- och friluftsliv med härliga promenadstråk, fina badplatser, fiske och skridskoåkning på de plogade isarna. I det lugna området har du nära till vatten och natur samtidigt som du snabbt tar dig in till Stockholm C och kringliggande köpcentrum.

En stadsdel i utveckling

Farsta är en stadsdel i växt och utveckling. Därför har hus och lägenheter i Farsta blivit allt mer populär bland Stockholms mäklarfirmor. På Magelungsterassen har byggherrarna Åke Sundvall och Arkitektmagasinet byggt toppmoderna lägenheter med fantastisk belägenhet och utsikt. I Tallkrogen har 137 studentbostäder byggts i prisbelönta fastigheter. Byggnaderna, som i 2016 kom på andraplats både i Årets Bygg och Årets Stockholmsbyggnad, har hyllats för sin kvalitet och design. Stockholms Stad har också ett utvecklingsprojekt för områdets parker. I Farsta finns inte mindre än 90 parker, dessa ska nu utvecklas efter invånarnas önskemål. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Farsta på ungefär 48 000 kronor per kvadratmeter.

Populärt bland mäklare och köpare

Det är lätt att förstå varför fler och fler väljer att slå ner bopålarna i Farsta strand. Här finns det mesta av det som gör livet bekvämt, trivsamt och härligt att leva. Naturen, närheten till stan, utmärkt shopping och effektiva kommunikationer gör stadsdelen till en perfekt miljö att bo i. Farsta är populärt bland mäklare som i huvudsak har stor kännedom till området. Det är familjevänligt och har nära till kollektivtrafiken och andra allmänna kommunikationer, skolor, lekplatser, restauranter och matbutiker.

+ Läs mer

Utvalda mäklare i Farsta

Moussa El Masri Mäklarringen Farsta-Bandhagen
Moussa El Masri
Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarringen Farsta-Bandhagen
Pontus Pärson BOSTHLM Fastighetsmäklare Årsta-Enskede
Pontus Pärson
Fastighetsmäklare
BOSTHLM Fastighetsmäklare Årsta-Enskede
Marcus Klass Mäklarringen Farsta-Bandhagen
Marcus Klass
Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarringen Farsta-Bandhagen
Marcus Bodin SthlmFast
Marcus Bodin
Reg. Fastighetsmäklare / Partner
SthlmFast
Marielle Eriksson Asira Fastighetsförmedling
Marielle Eriksson
Fastighetsmäklare
Asira Fastighetsförmedling
Visa fler mäklare i Farsta

Utvalda mäklarkontor i Farsta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta
Stadsbudsvägen 3
123 54 Farsta
Asira Fastighetsförmedling
Olof Palmes gata 29
111 22 Stockholm
BOSTHLM Årsta-Enskede
Johanneshovsvägen 139 A
120 47 Årsta
SthlmFast
Kungsklippan 7
112 25 Kungsholmen
Mäklarringen Farsta-Bandhagen
Björksundsslingan 1
124 31 Bandhagen
HusmanHagberg Farsta / Skogås / Trångsund

Farsta Strandplan 14

Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås

Storforsplan 36

Fastighetsbyrån Högdalen/Farsta/Skogås

Storforsplan 36

BoLiving Fastighetsförmedling

Perronggatan 1

Visa fler mäklarkontor i Farsta