Magelugnen, Farsta.

Farsta

Mäklare Farsta

Hitta den bästa mäklaren i Farsta.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Farsta och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Farsta och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Farsta – Naturälskarnas närhet till cityliv

Farsta är ett attraktivt bostadsområde för alla naturälskare som älskar cityliv! Med bra kommunikationsmöjligheter och närhet till Stockholms innerstad lockas många bostadsköpare. Tack vare stadsdelens utveckling har den blivit ett intressant område för stadens mäklare.

Stadsdelsområdet Farsta ligger i Söderort med sina cirka 55 300 invånare (December 2014). Stadsdelarna omfattar Farsta, Fagersjö, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen. Området är perfekt de som vill kombinera cityliv och känna naturens lugn.

Bostadsområden först på 1900-talet

Området som idag utgör Farsta var länge obebyggt. I början av 1900-talet växte de första bostadsområdena fram i områdets skogs- och jordbruksmarker. På 40- och 50-talet planerades det moderna Farsta och 1960 invigdes Farsta Centrum, som blev Sveriges största köpcenter.

Rikt och ljuvligt naturliv

Området avgränsas av sjöarna Magelungen och Drevviken som ger området ett rikt natur- och friluftsliv med härliga promenadstråk, fina badplatser, fiske och skridskoåkning på de plogade isarna. I det lugna området har du nära till vatten och natur samtidigt som du snabbt tar dig in till Stockholm C och kringliggande köpcentrum.

En stadsdel i utveckling

Farsta är en stadsdel i växt och utveckling. Därför har hus och lägenheter i Farsta blivit allt mer populär bland Stockholms mäklarfirmor. På Magelungsterassen har byggherrarna Åke Sundvall och Arkitektmagasinet byggt toppmoderna lägenheter med fantastisk belägenhet och utsikt. I Tallkrogen har 137 studentbostäder byggts i prisbelönta fastigheter. Byggnaderna, som i 2016 kom på andraplats både i Årets Bygg och Årets Stockholmsbyggnad, har hyllats för sin kvalitet och design. Stockholms Stad har också ett utvecklingsprojekt för områdets parker. I Farsta finns inte mindre än 90 parker, dessa ska nu utvecklas efter invånarnas önskemål. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Farsta på ungefär 48 000 kronor per kvadratmeter.

Populärt bland mäklare och köpare

Det är lätt att förstå varför fler och fler väljer att slå ner bopålarna i Farsta strand. Här finns det mesta av det som gör livet bekvämt, trivsamt och härligt att leva. Naturen, närheten till stan, utmärkt shopping och effektiva kommunikationer gör stadsdelen till en perfekt miljö att bo i. Farsta är populärt bland mäklare som i huvudsak har stor kännedom till området. Det är familjevänligt och har nära till kollektivtrafiken och andra allmänna kommunikationer, skolor, lekplatser, restauranter och matbutiker.

Utvalda mäklare i Farsta

Linda Gustafsson BoLiving Fastighetsförmedling
Linda Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
BoLiving Fastighetsförmedling
Anneli Nilsson BoLiving Fastighetsförmedling
Anneli Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
BoLiving Fastighetsförmedling

Utvalda mäklarkontor i Farsta

BoLiving Fastighetsförmedling
Perronggatan 1
125 31 Älvsjö
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Farsta

Stadsbudsvägen 3

HusmanHagberg Farsta / Skogås / Trångsund

Farsta Strandplan 14

Fastighetsbyrån Farsta/ Högdalen/ Skogås

Storforsplan 36

Fastighetsbyrån Högdalen/Farsta/Skogås

Storforsplan 36

Visa fler mäklarkontor i Farsta