Jämför Älvsjös bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i Älvsjö? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Spara pengar

Jämför mäklararvoden. Det kan skilja mycket.

Nå högsta pris

Mäklarnas säljstrategi och lokalkännedom kan vara avgörande.

Känn förtroende

Personkemin mellan dig och din mäklare är viktig.

Fyll i formuläret för att jämföra mäklare

Älvsjö

Älvsjö omfattar stadsdelarna Herrängen, Långbro, Långsjö, Älvsjö, Solberga, Örby Slott och Liseberg. Här finns både mattor av villor så långt man kan se och lägenheter.

Redan 1879 invigdes Älvsjö station och bostäderna började växa upp. Här bor i dag ca 30 000 personer fördelade på alltifrån sekelskiftesvillor till nyproducerade lägenheter.

Naturnära

I Älvsjöskogen man kan åka längdskidor på vintern, jogga i upplysta spår, utegymma och spela fotboll på planen - eller besöka flera av de badplatserna som Långsjön erbjuder. Den hundraåriga engelska Långbro Park ligger också i stadsdelen. Parken med sitt kulturhistoriska arv erbjuder sin engelskpräglade stil med ankdamm och en mångfald av träd.

Diversifierat

Förutom bostadsområdena präglas Älvsjö av den så kallade Stockholmsmässan. Det är nordens största mässanläggning som är över 100 000 kvm stor och dominerar centrala Älvsjö.

Bostadsmarknaden i Älvsjö

Prisnivåerna är överlag höga eftersom Älvsjö i sin helhet är ett attraktivt område nära Stockholms innerstad. Mäklarna är många och jobbar ibland över flera närliggande områden i Söderort, till exempel Hägersten.

Det lönar sig att vända sig till mäklare i närområdet eftersom lokalkännedom är viktigt. För att få ut bäst pris är det också viktigt att jämföra flera mäklare. Låt dem komma och värdera din bostad och ge dig en offert. Jämför deras engagemang och kunnande.

Om du fyller i formuläret och anger objektets adress väljer vi ut de fyra bästa mäklarna nära dig som du sedan kan jämföra.

Mäklarkontor i Älvsjö

Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Johan Skyttes väg 189, 125 34 Älvsjö

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Johan Skyttes väg 203

Notar Älvsjö

Götalandsvägen 223 A

Mäklarhuset Älvsjö

Stora Mans Väg 1 125 59 Älvsjö

BoLiving Fastighetsförmedling

Perronggatan 1

Ingvar Resby AB

Johan Skyttes väg 200

Michael Sundman Fastighetsbyrå AB

Vansövägen 11

Värmdö Mäklarbyrå/Mäklarama

Sjöholmsvägen 65

Älvsjö Fastighetsförmedling AB

Svartlösavägen 77