Sjöängen, Älvsjö

Älvsjö

Sjöängen, Älvsjö. (Foto: Mats Eriksson)

Mäklare Älvsjö

Hitta den bästa mäklaren i Älvsjö.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Älvsjö och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Älvsjö och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Idylliska Älvsjö ett stenkast från innerstan

I stadsdelen Älvsjö varieras bostäderna efter villabebyggelser från olika epoker, egnahemshus och lägenheter. Med närhet till city genom smidig kollektiv trafik kan man bo i naturfina omgivningar.

Älvsjö är ett av Stockholms mest expansiva område, i en ständig förändring - bostadsområden växer fram i form av nyproduktioner. Intresset för bostadsbygget började redan i 1879 då Älvsjö station invigdes. I stadsdelsområdet bor det 27 500 personer (2014) och omfattar stadsdelarna: Herrängen, Långbro, Långsjö, Älvsjö, Solberga, Örby slott och Liseberg.

Aktiviteter i naturen

I Älvsjöskogen man kan åka längdskidor på vintern, jogga i upplysta spår, utegymma och spela fotboll på planen - eller besöka flera av de badplatserna som Långsjön erbjuder. Den hundraåriga engelska Långbro Park ligger också i stadsdelen. Parken med sitt kulturhistoriska arv erbjuder sin engelskpräglade stil med ankdamm och en mångfald av träd.

Älvsjö träffar de flesta

Utbudet av skolor, restauranter, småbutiker, mataffärer och bagerier lockar hit barnfamiljer främst. Men även unga nyetablerade och studenter lockas till bostadsområdena, bl.a. Fruängen. Älvsjömässan i centrala Älvsjö, känd som Stockholmsmässan fyller Älvsjöområdet med sina besökande. Det arrangeras ca. 150 mässor varje år.

Det mesta av det bästa för mäklare och bostadsköpare

Att få välja på det mesta av det bästa i Älvsjö har gjort att det är attraktivt för mäklare att få uppdrag i området. Här kan du bo urbant eller lantligt, i smått och stort, gammalt eller nytt. Blandningen mellan funkishus och sekelskiftsbyggnader fångar uppmärksamheten bland bostadsköparna och mäklarna. Valet över ett centralt, modernt och idylliskt liv, eller bekvämt och aktivt – ett stenkast från Stockholms innerstad har fått stadsdelen att bli populärt.

Utvalda mäklare i Älvsjö

Linda Gustafsson BoLiving Fastighetsförmedling
Linda Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
BoLiving Fastighetsförmedling
Anneli Nilsson BoLiving Fastighetsförmedling
Anneli Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
BoLiving Fastighetsförmedling

Utvalda mäklarkontor i Älvsjö

BoLiving Fastighetsförmedling
Perronggatan 1
125 31 Älvsjö
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen

Johan Skyttes väg 189, 125 34 Älvsjö

Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Johan Skyttes väg 203

Notar Älvsjö

Götalandsvägen 223 A

Mäklarhuset Älvsjö

Stora Mans Väg 1 125 59 Älvsjö

Ingvar Resby AB

Johan Skyttes väg 200

Michael Sundman Fastighetsbyrå AB

Vansövägen 11

Värmdö Mäklarbyrå/Mäklarama

Sjöholmsvägen 65

Älvsjö Fastighetsförmedling AB

Svartlösavägen 77

Visa fler mäklarkontor i Älvsjö