Mäklare Västra Hisingen

Hitta den bästa mäklaren i Västra Hisingen.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Västra Hisingen och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Västra Hisingen och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Västra Hisingen idylliskt och nära till stan

Den västra delen av ön Hisingen bär på en stor variation i bebyggelse. Här finns stora industriområden, tätbebyggelse i några av Göteborgs miljonprogram från 1960-talet och lugna villaområden i en glest bebodd skärgårdsidyll.

Västra Hisingen gränsar mot Lundby och Norra Hisingen i öst. Söderut gränsar det till Göta Älv och västerut begränsas stadsdelen av en lång kuststräcka. Det bor ungefär 56 000 personer (2018) och består av områdena Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Länsmansgården, Nolered, Norra Biskopsgården, Svartedalen och Södra Biskopsgården.

Friluftsidyll

Längst västerut ligger Björlanda, Hjuvik och Nolered. De gränsar alla mot havet och var så sent som på 1980-talet huvudsakligen obebyggt, förutom en del fritidshus. Under 80-talet började dock flera villaområden växa upp. Idag består området av villaområden med närhet till båthamnar, badplatser, campingplatser och inte minst en 18-håls golfbana. I området, som av göteborgarna ofta kallas Torslanda, kan friluftsälskarna leva ut samtidigt som centrum aldrig är långt borta. Här är bostadspriserna höga - för den som vill sälja finns det mycket att vinna på att hitta rätt mäklare.

Billigt bostadsköp

I Norra och Södra Biskopsgården, Jättesten, Svartedalen och Länsmansgården finns en del bostadsrätter, radhus och småhus, men hyreshusen dominerar. Området byggdes upp under 60-talets ambitiösa utvecklingsplan för Göteborg. De kollektiva förbindelserna till centrala Göteborg är mycket goda, framförallt genom spårvagnslinjer med täta avgångar. Priserna i dessa områden är klart lägre än i stadsdelens västligaste delar. Här går det att hitta ett boende till ett bra pris, med närhet till både centrum och naturen.

Utvalda mäklare i Västra Hisingen

Göran Rosdalen Helins Mäklarbyrå
Göran Rosdalen
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Christer von Hauswolff Helins Mäklarbyrå
Christer von Hauswolff
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Sofia Kraft Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Sofia Kraft
Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Alexander Vasic Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Alexander Vasic
Fastighetsmäklare / Försäljningschef
Västsvenska Fastighetsbyrån AB

Utvalda mäklarkontor i Västra Hisingen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
Wieselgrensplatsen 31
417 17 Göteborg
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Barken Beatrices gata 40
417 60 Göteborg
Helins Mäklarbyrå
Kungsgatan 4
411 19 Göteborg
BOkedjan

Backebogatan 12

Visa fler mäklarkontor i Västra Hisingen