Jämför mäklare på Västra Hisingen

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Hitta den bästa mäklaren på västra Hisingen

Ska du sälja din bostad på västra Hisingen? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare på västra Hisingen som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Västra Hisingen idylliskt och nära till stan

Den västra delen av ön Hisingen bär på en stor variation i bebyggelse. Här finns stora industriområden, tätbebyggelse i några av Göteborgs miljonprogram från 1960-talet och lugna villaområden i en glest bebodd skärgårdsidyll.

Västra Hisingen gränsar mot Lundby och Norra Hisingen i öst. Söderut gränsar det till Göta Älv och västerut begränsas stadsdelen av en lång kuststräcka. Det bor ungefär 56 000 personer (2018) och består av områdena Arendal, Björlanda, Hjuvik, Jättesten, Länsmansgården, Nolered, Norra Biskopsgården, Svartedalen och Södra Biskopsgården.

Friluftsidyll

Längst västerut ligger Björlanda, Hjuvik och Nolered. De gränsar alla mot havet och var så sent som på 1980-talet huvudsakligen obebyggt, förutom en del fritidshus. Under 80-talet började dock flera villaområden växa upp. Idag består området av villaområden med närhet till båthamnar, badplatser, campingplatser och inte minst en 18-håls golfbana. I området, som av göteborgarna ofta kallas Torslanda, kan friluftsälskarna leva ut samtidigt som centrum aldrig är långt borta. Här är bostadspriserna höga - för den som vill sälja finns det mycket att vinna på att hitta rätt mäklare.

Billigt bostadsköp

I Norra och Södra Biskopsgården, Jättesten, Svartedalen och Länsmansgården finns en del bostadsrätter, radhus och småhus, men hyreshusen dominerar. Området byggdes upp under 60-talets ambitiösa utvecklingsplan för Göteborg. De kollektiva förbindelserna till centrala Göteborg är mycket goda, framförallt genom spårvagnslinjer med täta avgångar. Priserna i dessa områden är klart lägre än i stadsdelens västligaste delar. Här går det att hitta ett boende till ett bra pris, med närhet till både centrum och naturen.

Landsöversikt