Jämför mäklare i Göteborg Centrum

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Mäklare Göteborg Centrum

Ska du sälja eller köpa bostad i Göteborg Centrum? Jämför de bästa mäklarna och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!
Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Centrum som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Centrum – puls bland arkitektoniska byggnader med närhet till grönska

I Centrum, rätt utanför tröskeln, känner du Göteborgs puls. På brostensgator bland arkitektonisk mix, närhet till moderna design, kultur, restauranger och nattklubbsliv finns allt. Vill du till kusten, klipporna och havet bringer kollektivmöjligheterna dig vart du vill.

Centrums område innefattar Guldheden, Heden, Johanneberg, Krokslätt, Landala, Stampen, Vasastaden, Lorensberg och Inom Vallgraven. Här bor det drygt 60 000 människor (2016). Stadsdelen Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E.6an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden.

Butiker, service, kultur och nöje

Bland historiska byggnader och kulturarv ligger Göteborgs gamla stadskärna. Barnfamiljers dröm är närhet till Europas största nöjespark Liseberg, vetenskapscentret Universeum och Världskulturmuseet. I stenstaden finns även direkt närhet till butiker förutom Avenyns butikstripa, hotell, café och restauranter från enkelt till lyx, kontor, skolor och idrottsarenor. Här upplevs många arkitektoniska promenadstråk på väg till antingen affären, apoteken, vårdcentralen eller till den stora variationen av shoppingmöjligheter.

Kollektivtrafik och grönska

I den centrala belägenheten är de kollektiva möjligheterna stora. Önskas natur och grönska är det bara att ta vagnen till Botaniska trädgården eller Delsjöområdet. Annars är Trädgårdsföreningen bara en stenkast undan.

Väldigt hett för mäklare och bostadsköpare

Bostadsvariationen är stort i centrum. Du har alltifrån 1800-talets i Vasastaden till 2000-tals flerbostadshus vid Stampen. Här bor främst unga vuxna människor, de flesta högutbildade. Med tanke på den mycket varierande tillgången omgivningen ger utanför tröskeln, är det väldigt attraktivt bland mäklare och bostadsköpare. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Centrum på ungefär 60 700 kronor per kvadratmeter.

Landsöversikt