Guldheden

Göteborg Centrum

Vasastaden i Göteborg. (Foto: Blondinrikard Fröberg , Flickr)

Mäklare Göteborg Centrum

Hitta den bästa mäklaren i Centrum.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna i Centrum och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Centrum och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Centrum - puls bland arkitektoniska byggnader med närhet till grönska

I Centrum, rätt utanför tröskeln, känner du Göteborgs puls. På brostensgator bland arkitektonisk mix, närhet till moderna design, kultur, restauranger och nattklubbsliv finns allt. Vill du till kusten, klipporna och havet bringer kollektivmöjligheterna dig vart du vill.

Centrums område innefattar Guldheden, Heden, Johanneberg, Krokslätt, Landala, Stampen, Vasastaden, Lorensberg och Inom Vallgraven. Här bor det drygt 60 000 människor (2016). Stadsdelen Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E.6an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden.

Butiker, service, kultur och nöje

Bland historiska byggnader och kulturarv ligger Göteborgs gamla stadskärna. Barnfamiljers dröm är närhet till Europas största nöjespark Liseberg, vetenskapscentret Universeum och Världskulturmuseet. I stenstaden finns även direkt närhet till butiker förutom Avenyns butikstripa, hotell, café och restauranter från enkelt till lyx, kontor, skolor och idrottsarenor. Här upplevs många arkitektoniska promenadstråk på väg till antingen affären, apoteken, vårdcentralen eller till den stora variationen av shoppingmöjligheter.

Kollektiv trafik och grönska

I den centrala belägenheten är de kollektiva möjligheterna stora. Önskas natur och grönska är det bara att ta vagnen till Botaniska trädgården eller Delsjöområdet. Annars är Trädgårdsföreningen bara en stenkast undan.

Väldigt hett för mäklare och bostadsköpare

Bostadsvariationen är stort i centrum. Du har alltifrån 1800-talets i Vasastaden till 2000-tals flerbostadshus vid Stampen. Här bor främst unga vuxna människor, de flesta högutbildade. Med tanke på den mycket varierande tillgången omgivningen ger utanför tröskeln, är det väldigt attraktivt bland mäklare och bostadsköpare. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Centrum på ungefär 60 700 kronor per kvadratmeter.

Utvalda mäklare i Göteborg Centrum

Robert Milsom HusmanHagberg Göteborg Centrum
Robert Milsom
Reg. Fastighetsmäklare
HusmanHagberg Göteborg Centrum
Robert Andersson HusmanHagberg Göteborg Centrum
Robert Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
HusmanHagberg Göteborg Centrum

Utvalda mäklarkontor i Göteborg Centrum

HusmanHagberg Göteborg Centrum
Södra vägen 63
412 54 Göteborg
Lundin Fastighetsbyrå AB
Vasagatan 26
411 24 Göteborg
REVENY
Nordhemsgatan 12
413 27 Göteborg
BOkedjan
Backebogatan 12
422 43 Hisings Backa
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Berzeliigatan 14

SkandiaMäklarna Göteborg City

Arkivgatan 8

Mäklarhuset Göteborg Centrum

Storgatan 14

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Östra Hamngatan 32

Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad

Kungsportsavenyen 34

Bjurfors Bostadsrätter City

Engelbrektsgatan 30

Visa fler mäklarkontor i Göteborg Centrum