Mäklare Göteborg Centrum

Hitta den bästa mäklaren i Centrum.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna i Centrum och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Centrum och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Centrum – puls bland arkitektoniska byggnader med närhet till grönska

I Centrum, rätt utanför tröskeln, känner du Göteborgs puls. På brostensgator bland arkitektonisk mix, närhet till moderna design, kultur, restauranger och nattklubbsliv finns allt. Vill du till kusten, klipporna och havet bringer kollektivmöjligheterna dig vart du vill.

Centrums område innefattar Guldheden, Heden, Johanneberg, Krokslätt, Landala, Stampen, Vasastaden, Lorensberg och Inom Vallgraven. Här bor det drygt 60 000 människor (2016). Stadsdelen Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E.6an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden.

Butiker, service, kultur och nöje

Bland historiska byggnader och kulturarv ligger Göteborgs gamla stadskärna. Barnfamiljers dröm är närhet till Europas största nöjespark Liseberg, vetenskapscentret Universeum och Världskulturmuseet. I stenstaden finns även direkt närhet till butiker förutom Avenyns butikstripa, hotell, café och restauranter från enkelt till lyx, kontor, skolor och idrottsarenor. Här upplevs många arkitektoniska promenadstråk på väg till antingen affären, apoteken, vårdcentralen eller till den stora variationen av shoppingmöjligheter.

Kollektivtrafik och grönska

I den centrala belägenheten är de kollektiva möjligheterna stora. Önskas natur och grönska är det bara att ta vagnen till Botaniska trädgården eller Delsjöområdet. Annars är Trädgårdsföreningen bara en stenkast undan.

Väldigt hett för mäklare och bostadsköpare

Bostadsvariationen är stort i centrum. Du har alltifrån 1800-talets i Vasastaden till 2000-tals flerbostadshus vid Stampen. Här bor främst unga vuxna människor, de flesta högutbildade. Med tanke på den mycket varierande tillgången omgivningen ger utanför tröskeln, är det väldigt attraktivt bland mäklare och bostadsköpare. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Centrum på ungefär 60 700 kronor per kvadratmeter.

Utvalda mäklare i Göteborg Centrum

Göran Rosdalen Helins Mäklarbyrå
Göran Rosdalen
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Lars-Åke Helin Helins Mäklarbyrå
Lars-Åke Helin
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Camilla Christander Christander Fastighetsförmedling
Camilla Christander
Fastighetsmäklare
Christander Fastighetsförmedling

Utvalda mäklarkontor i Göteborg Centrum

Christander Fastighetsförmedling
Kungsportsavenyn 21
411 36 Göteborg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Kungsgatan 56
411 08 Göteborg
Helins Mäklarbyrå
Kungsgatan 4
411 19 Göteborg
Bjurfors Bostadsrätter City
Engelbrektsgatan 30
411 37 Göteborg
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Berzeliigatan 14

SkandiaMäklarna Göteborg City

Arkivgatan 8

Mäklarhuset Göteborg Centrum

Storgatan 14

HusmanHagberg Göteborg Centrum

Södra vägen 63

Fastighetsbyrån Göteborg - Innerstad

Kungsportsavenyen 34

BOkedjan

Backebogatan 12

Lundin Fastighetsbyrå AB

Vasagatan 26

REVENY

Nordhemsgatan 12

Visa fler mäklarkontor i Göteborg Centrum