Mäklare Askim-Frölunda-Högsbo

Hitta den bästa mäklaren i Askim-Frölunda-Högsbo.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Askim-Frölunda-Högsbo och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Askim-Frölunda-Högsbo och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Askim-Frölunda-Högsbo lovar puls, hav och grönska

Med närhet till hav, liv och röra i västra Göteborgs knutpunkt är Askim-Frölunda-Högsbo helt fägnande! Här är vidsträckta bostads- och villaområden med havsutsikt och vissa med egen brygga - allt strategiskt placerad mellan centrum och Göteborgs vackra skärgård.

Stadsdelen har 58 000 invånare (2015), ligger i den södra delen av Göteborg och är indelat i Askim, Hovås, Billdal, Frölunda Torg, Järnbrott, Ruddalen, Tofta, Flatås, Kaverös, Högsbohöjd, Högsbotorp och Högsbo industriområde. Askim-Frölunda-Högsbo erbjuder närhet till hav, skog, parker, promenad- och friluftsområden. Placeringen, variation mellan puls och natur är attraktivt för mäklare och bostadsköpare.

Shopping

Frölunda Torg är västra Göteborgs knutpunkt med ett stort upprustat center med 200 butiker. Stadsdelen gränsar till Sisjön ett stort industriområde som erbjuder stora shopping möjligheter. Här har bland annat sports-, inrednings-, leksaks- och matbutiker stora varuhus med ett enormt utbud och bra priser.

Naturnära

Högsbos norra del gränsar till Botaniska Trädgården och hela östra gränsen löper längs Änggårdsbergens naturreservat – en fantastisk oas mitt i stan. Änggårdsbergen består av branta, skogs- och ljungtäckta kullar som erbjuder härliga vandringsleder och fantastisk utsikt över staden. Askim, med en lång kuststräcka innefattar några av Göteborgs skärgårdsöar är väldigt naturnära och bara delvis bebyggt. Närheten till havet präglar området - här finns flera båthamnar och badplatser. Askimsbadet är ett av de mest välkända havsbaden i Göteborgsområdet - en vallfärdsplats för göteborgare under varma sommardagar.

Blandad bebyggelse

Högsbo och Frölunda består huvudsakligen av lägenhetsbyggnader, de har byggts under tre etapper mellan tidigt 1950-tal och tidigt 1960-tal. Här finns både hyres- och bostadsrätter, villa- och radhusområden. Askim domineras av lugna och idylliska villaområden, många med havsutsikt. Bostäderna i Askim är ofta exklusiva och hett eftertraktade.

Stadsdel i utveckling

I Frölunda planeras det stora utbyggnader och är ett område som satsas på. Totalt ska tusentals moderna lägenheter byggas och skapa nya levande knutpunkter anpassat modernt stadsliv. Priserna i området förväntas därför stiga de närmaste åren och bli ett mycket populärt område. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Askim-Frölunda-Högsbo på ungefär 43 440 kronor per kvadratmeter.

Utvalda mäklare i Askim-Frölunda-Högsbo

Christer von Hauswolff Helins Mäklarbyrå
Christer von Hauswolff
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Haris Pipic Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Haris Pipic
VD / Fastighetsmäklare
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Alexander Vasic Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Alexander Vasic
Fastighetsmäklare / Försäljningschef
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Anders Rosin MOHV Mölndal
Anders Rosin
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
MOHV Mölndal
Jimmy Thoren
 MOHV Mölndal
Jimmy Thoren
Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
MOHV Mölndal
Göran Rosdalen Helins Mäklarbyrå
Göran Rosdalen
Reg. Fastighetsmäklare
Helins Mäklarbyrå
Visa fler mäklare i Askim-Frölunda-Högsbo

Utvalda mäklarkontor i Askim-Frölunda-Högsbo

Helins Mäklarbyrå
Kungsgatan 4
411 19 Göteborg
Västsvenska Fastighetsbyrån AB
Barken Beatrices gata 40
417 60 Göteborg
MOHV Mölndal
Frölundagatan 29
431 30 Mölndal
BOkedjan

Backebogatan 12

Visa fler mäklarkontor i Askim-Frölunda-Högsbo