Jämför mäklare i Skarpnäck

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför Skarpnäcks bästa mäklare

Ska du sälja din bostad i söderort? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Skarpnäck som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Skarpnäck - charmigt och naturfint

Villor, låghus och lägenheter omgivna av grönområden. Skarpnäck, Bagarmossen, Kärrtorp och Björkhagen lockar många.

Området Skarpnäck i Stockholm omfattar stadsdelarna Björkhagen, Enskededalen, Östra Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Bagarmossen, Skarpnäcksfältet, Pungpipan och Flaten-Orhem-Skrubba. Här bor cirka 50.000 personer.

Mångfasetterat

Skarpnäck är ett område med invångare från många olika kulturer. I Bagarmossen finns ett större utbud av affärer, caféer, pubar och restauranger. I Kärrtorp ligger närmaste gymnasieskola. Saknas citypulsen tar det ca 20 min med kollektiva kommunikationer till innerstaden.

Blandat och charmigt

Det historiska flygfältet för flygbevakning var placerad i Skarpnäcksfältet - i dag omvandlat till ett bostadsområde. Bostäder byggs för fullt, förskolor, skolor med idrottshall är även ett satsningsområde mellan Bagarmossen och Skarpnäck. Multikulturella Skarpnäck har olika bebyggelser med charmig arkitektur. Småhus, flerbostadshus och lägenheter generellt har olika höjder där vissa är utsmyckade med klassisk snickarglädje. Funkishus, tjänstemansvillor och modernistiska bostadsrättshus finner du också här.

Nackareservatet – skogarnas stillhet

Med tillgång till Nackareservatet vid Skarpnäck finns närhet till skogarnas stillhet – området är ett av Stockholms mest älskade friluftsområden med en mängd olika aktivitetsurval. I det stora skogs- och sjörika naturområdet kan du vandra i promenadleden, orientera, åka skidor och skridskor, fiska, cykla, paddla kanot, plocka bär och svamp.

Statistik

Här hittar du de senaste Bostadspriserna i Skarpnäck (Svensk mäklarstatistik)

+ Läs mer

Landsöversikt