Brotorp, Skarpnäck

Skarpnäck

Skarpnäck i Stockholm. (Foto: Udo Schröter , Flickr)

Mäklare Skarpnäck

Hitta den bästa mäklaren i Skarpnäck.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Skarpnäck och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Skarpnäck och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Skarpnäck - charmigt och naturfint

Villor, låghus och lägenheter omgivna av grönområden på Skarpnäck lockar till sig unga nyetablerade och barnfamiljer. Bostäder byggs, området satsas på för fullt – Skarpnäck är spännande för mäklare och bostadsköpare! Ett stenkast undan med goda kollektiva möjligheter finns citypulsen i innerstan.

I spännande Skarpnäck omfattas stadsdelarna Björkhagen, Enskededalen, Östra Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Bagarmossen, Skarpnäcksfältet, Pungpipan och Flaten-Orhem-Skrubba - och har 45 340 invånare (2014).

Livats upp

Skarpnäck centrum har livats upp med butiker, livsmedelsaffärer och bibliotek. I Bagarmossen finns ett större utbud av affärer, caféer, pubar och restauranger. I Kärrtorp ligger närmaste gymnasieskola. Saknas citypulsen tar det ca 20 min med kollektiva kommunikationer till innerstaden.

Beblandat och charmigt

Det historiska flygfältet för flygbevakning var placerad i Skarpnäcksfältet - i dag omvandlat till ett bostadsområde. Bostäder byggs för fullt, förskolor, skolor med idrottshall är även ett satsningsområde mellan Bagarmossen och Skarpnäck. Multikulturella Skarpnäck har olika bebyggelser med charmig arkitektur. Småhus, flerbostadshus och lägenheter generellt har olika höjder där vissa är utsmyckade med klassisk snickarglädje. Funkishus, tjänstemansvillor och modernistiska bostadsrättshus finner du också här.

Nackareservatet – skogarnas stillhet

Med tillgång till Nackareservatet vid Skarpnäck finns närhet till skogarnas stillhet – området är ett av Stockholms mest älskade friluftsområden med en mängd olika aktivitetsurval. I det stora skogs- och sjörika naturområdet kan du vandra i promenadleden, orientera, åka skidor och skridskor, fiska, cykla, paddla kanot, plocka bär och svamp.

Skarpnäck attraktivt bland bostadsköpare och mäklare

I denna stadsdel händer det mycket nytt! Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Skarpnäck på ungefär 62 300 kronor per kvadratmeter. Bland naturfina omgivningar och dess utbud byggs bostäder, där det också satsas på restaurang- och butiksfronterna. Här utökas civilisationen.