Hitta bra mäklare

Få personliga erbjudanden från mäklare nära dig.

Låt mäklarna konkurrera

Jämför mäklarnas arvode, strategi, erfarenhet m.m.

Välj den bästa mäklaren

Säkra en lyckad försäljning med rätt mäklare.

Sälja hus? Få flera offerter gratis

Dags att sälja huset? Jämför mäklare och mäklararvoden innan försäljningen, så kan du spara pengar och säkra en bra vinst. Fyll i formuläret och få offerter från upp till 4 mäklare. Jämför dem och välj den du tycker är bäst lämpad för din försäljning.

Mäklare.se är en gratis offerttjänst utan bindningar. När du fyller i formuläret blir du kontaktad av upp till fyra mäklare. De vet att de konkurrerar om dig som kund och därför kan du känna dig säker på att du får deras bästa erbjudanden. Välj sedan den mäklare som passar bäst för dig och ditt hus – eller ingen alls. Tjänsten är gratis och helt utan bindningar.

Hitta mäklare nu

Hitta rätt mäklare för ditt hus

Checklista
Jämför mäklare innan du säljer:

Säljstrategi
Hur tänker mäklaren gå till väga för att nå rätt köpare?

Erfarenhet
Vilka lyckade liknande försäljningar har mäklaren genomfört?

Mäklararvode
Vilken kostnadsstruktur gäller?

Personkemi
Fungerar kontakt och tillit?

När det kommer till en husförsäljning finns det mycket att hålla koll på. Förutom kunskap om området och kommunen är det även viktigt att ha koll på regler gällande exempelvis bygglov, ström och eventuella tomträtter.

Att sälja sin bostad är för vissa en av livets största affärer – därför är det viktigt att hitta rätt mäklare för just ditt hus. Genom att låta flera mäklare värdera ditt hus kan du känna dig mer säker på vilket pris du kan förvänta dig vid en framtida försäljning.

Hos Mäklare.se kan du kostnadsfritt få erbjudanden från upp till fyra erfarna mäklare som kan hjälpa dig sälja ditt hus. Ställ frågor, jämför deras tjänster välj den mäklare du känner passar bäst. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret.

Gå till formuläret

Sälja hus – så gör du steg för steg

 • Värdering.
  För att få en indikation på vad du kan förvänta dig sälja bostaden för bör du låta en eller flera mäklare värdera huset. Många mäklare erbjuder kostnadsfri värdering.
 • Hitta rätt mäklare.
  En bostadsförsäljning är en av livets största affärer. Jämför olika mäklare för att hitta rätt fastighetsmäklare för just dig och din bostad.
 • Förberedelser inför visning.
  Behöver huset rustas upp eller genomgå någon renovering för att göra det extra attraktivt inför en försäljning? Inför fotograferingen bör du även tänka på att plocka undan personliga ägodelar och se till att allt ser fint och fräscht ut. Vissa väljer att anlita en professionell stylist för att visa upp hemmet från dess bästa sida.
 • Visning.
  Tillsammans med mäklaren bokar du in visning av huset. Visningen brukar antingen vara öppen för alla intresserade eller stängd – då krävs en föranmälan.
 • Budgivning.
  Efter visningen inleds en budgivning bland dem som anmält sig som intresserade av huset. Din mäklare håller både dig som säljare samt spekulanterna uppdaterade om nyinkomna bud.
 • Kontraktskrivning.
  När du fått in ett bud som du har accepterat är det dags att skriva kontrakt mellan dig och köparen. Oftast sker detta på mäklarens kontor. Datum för tillträde avtalas även oftast under detta möte.

Hitta mäklare nu


OBS! Trygghet och seriösa mäklare. Samtliga mäklare som är anslutna till tjänsten Mäklare.se är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen samt medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Tjänsten är kostnadsfri, du behöver inte välja någon av de mäklare som hör av sig och dina personuppgifter används inte under några omständigheter till något annat än att ge dig ett erbjudande per mäklare.

Få erbjudanden från flera mäklare

Landsöversikt