Jämför mäklare i Innerstaden

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Jämför Malmö innerstads bästa mäklare innan du säljer

Att sälja sin bostad är en stor affär. Välj därför mäklare med omsorg. Med vår gratistjänst låter du kvalitetssäkrade mäklare i Malmö konkurrera om din försäljning. Det är ett enkelt sätt att hitta rätt mäklare och få mycket pengar över.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i Malmös innerstad som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Trygghetsgaranti

Samtliga mäklare som är anslutna till tjänsten Mäklare.se är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen samt medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet.

Innerstaden i Malmö hettar upp bostadspriserna

Innerstaden i Malmö innehåller ett rikt stadsliv. Här finns ett brett kultur- och uteliv, blandat med lugna grönområden och en populär sandstrand. Allt ligger centralt med gång- och cykelavstånd till alla delar av staden. Området bjuder på liv och röra – hit lockas köpare och mäklare.

Innerstaden delas in i Södra och Västra Innerstaden och bor drygt 70 000 människor (2017). Största delen av stadsdelen består av bostadsrätter byggda under 1940- och 1950-talet. Södra Innerstaden är en livlig stadsdel med ung befolkning, den Västra är betydligt lugnare med en klart äldre befolkning.

Kulturell knutpunkt

Innerstaden, framförallt Södra Innerstaden, är en pulserande stadsdel. Navet är Möllevången och Möllevångstorget - ”Möllan” på lokalt språk. Här möts kulturer från hela världen i en färgstark torgmarknad. Södra Innerstaden präglas av den unga befolkningen, det finns gott om restauranger, caféer, klubbar, biografer och spelställen. Denna stadsdel är vaken dygnet runt.

Sveriges äldsta folkets park

Vid sidan av Möllan ligger Malmös Folkets Park, Sveriges äldsta, inrättad under tidigt 1800-tal och köpt av Socialdemokraterna 1891. Parken bjuder på en mängd aktiviteter. Här finns bland annat lekplatser, isbana, bordtennisbord, hoppkuddar, skateramper och cykelsafari. Parken håller liv i en redan aktiv stadsdel och lockar människor i alla åldrar.

Havsstrand och grönska

För de som föredrar ett mer stillsamt liv erbjuder den Västra innerstaden en betydligt lugnare puls. Här finns Malmö Opera och Musikteater, köpcentrum och restauranger, restaurang Översten på 26 våningen i skyskrapan Kronprinsen - med utsikt över hela Malmö. Västra Innerstaden har flera gröna parker, bland annat Pildammsparken och Rönneholmsparken. Det som utmärker sig mest är Ribersborgsstranden, en sandstrand omgiven av ett grönområde. Här finns ett berömt kallbadhus, 9-hålsgolfbana, minigolf och mycket annat. Ett unikt friluftsområde, mitt centrala Malmö.

Stigande priser

Bostadspriserna har ökat kraftigt i Innerstaden under de senaste åren. Idag ligger genomsnittspriserna på nästan 26 000 kronor per kvadratmeter i Södra Innerstaden, och över 35 000 kronor per kvadratmeter i Västra Innerstaden enligt Svensk Mäklarstatistik. Det är ingen tvekan om områdets popularitet bland mäklare och bostadsköpare.

Landsöversikt