Mäklare Innerstaden Malmö

Hitta den bästa mäklaren i Innerstaden.

Ska du sälja eller köpa bostad? Jämför de bästa mäklarna på Innerstaden och få en överblick. Välj det bästa erbjudandet för dig!

1: Hitta bästa mäklaren smidigt

Fyll i formuläret noggrant! Ju mer information – desto mer täcks dina behov och du är ett steg närmare det bästa erbjudandet för dig.

2: Jämför mäklare

Jämför mäklarna i Innerstaden och hitta fram till den bästa! Jämför och välj erbjudande efter bästa kompetens. Jämför kostnadsfritt - spara tid och pengar!

3: Välj det bästa erbjudandet

Välj mäklaren med bäst kostnadsförslag! Kom ihåg att du inte är bunden till att acceptera någon offert. Det är du som jämför och väljer det som passar dig!

Innerstaden i Malmö hettar upp bostadspriserna

Innerstaden i Malmö innehåller ett rikt stadsliv. Här finns ett brett kultur- och uteliv, blandat med lugna grönområden och en populär sandstrand. Allt ligger centralt med gång- och cykelavstånd till alla delar av staden. Området bjuder på liv och röra – hit lockas köpare och mäklare.

Innerstaden delas in i Södra och Västra Innerstaden och bor drygt 70 000 människor (2017). Största delen av stadsdelen består av bostadsrätter byggda under 1940- och 1950-talet. Södra Innerstaden är en livlig stadsdel med ung befolkning, den Västra är betydligt lugnare med en klart äldre befolkning.

Kulturell knutpunkt

Innerstaden, framförallt Södra Innerstaden, är en pulserande stadsdel. Navet är Möllevången och Möllevångstorget - ”Möllan” på lokalt språk. Här möts kulturer från hela världen i en färgstark torgmarknad. Södra Innerstaden präglas av den unga befolkningen, det finns gott om restauranger, caféer, klubbar, biografer och spelställen. Denna stadsdel är vaken dygnet runt.

Sveriges äldsta folkets park

Vid sidan av Möllan ligger Malmös Folkets Park, Sveriges äldsta, inrättad under tidigt 1800-tal och köpt av Socialdemokraterna 1891. Parken bjuder på en mängd aktiviteter. Här finns bland annat lekplatser, isbana, bordtennisbord, hoppkuddar, skateramper och cykelsafari. Parken håller liv i en redan aktiv stadsdel och lockar människor i alla åldrar.

Havsstrand och grönska

För de som föredrar ett mer stillsamt liv erbjuder den Västra innerstaden en betydligt lugnare puls. Här finns Malmö Opera och Musikteater, köpcentrum och restauranger, restaurang Översten på 26 våningen i skyskrapan Kronprinsen - med utsikt över hela Malmö. Västra Innerstaden har flera gröna parker, bland annat Pildammsparken och Rönneholmsparken. Det som utmärker sig mest är Ribersborgsstranden, en sandstrand omgiven av ett grönområde. Här finns ett berömt kallbadhus, 9-hålsgolfbana, minigolf och mycket annat. Ett unikt friluftsområde, mitt centrala Malmö.

Stigande priser

Bostadspriserna har ökat kraftigt i Innerstaden under de senaste åren. Idag ligger genomsnittspriserna på nästan 26 000 kronor per kvadratmeter i Södra Innerstaden, och över 35 000 kronor per kvadratmeter i Västra Innerstaden enligt Svensk Mäklarstatistik. Det är ingen tvekan om områdets popularitet bland mäklare och bostadsköpare.

Utvalda mäklarkontor i Innerstaden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
Nordenskiöldsgatan 8
211 19 Malmö