Jämför mäklare i Västra Göteborg

Hitta rätt mäklare inför din bostadsförsäljning. Spara tid och pengar.

Hitta den bästa mäklaren i västra Göteborg

Ska du sälja din bostad i västra Göteborg? Genom att ta in flera mäklare och jämföra deras erbjudanden säkrar du en lyckad och lönsam försäljning.

Så funkar det
  1. Fyll i formuläret

    Vi väljer då ut de mäklare i västra Göteborg som passar bäst för ditt objekt.

  2. Låt mäklarna konkurrera

    Jämför mäklarnas arvode, säljstrategi, lokalkännedom och personkemi.

  3. Välj den bästa mäklaren för dig

    Säkra en lönsam försäljning genom att anlita rätt mäklare för just din bostad.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av maximalt fyra mäklare som är intresserade av att sälja din bostad. De vet att de konkurrerar med andra mäklare om uppdraget och därför kan du känna dig förvissad om att du får deras bästa erbjudande. Det finns självklart inga krav på att du måste tacka ja till någon.

Redo? Gå till formuläret

Västra Göteborg – göteborgarnas skärgårdspärla

Västra Göteborg är skärgårdens stadsdel. Här lever man båtlivet i lugna villaområden på saltstänkta klippor. Området är en av de mest eftertraktade boplatserna i hela Sverige, och priserna är därefter. Området är eftertraktat bland mäklare och bostadköpare.

Det bor ungefär 53 000 (2016) personer fördelade på områdena Bratthammar, Fiskebäck, Grevegården, Grimmered, Guldringen, Hagen, Kannebäck, Långerag, Näset, Skattegården, Södra Skärgården, Ängås och Önnered. I Grevegården, Skattegården, Ängås och delvis Kannebäck är det lägenhetsbyggnader. Övriga områden i stadsdelen utgörs av villa- och radhusområden. Enligt Svensk Mäklarstatistik ligger genomsnittet på bostadspriser i Västra Göteborg på ungefär 38 800 kronor per kvadratmeter.

Göteborgs pärla

Områden som Näset, Långedrag och Hagen bjuder på en sagoliknande skärgårdsidyll. Här är man så långt västerut det går att komma på fastlandet, samtidigt letar sig spårvagnen helt ut på Saltholmen och gör det enkelt att ta sig till och från centrum. På Nästet finns flera badplatser varav Smithska udden är en av de mest populära, dit göteborgarna vallfärdar på somrarna. Långedrag växte upp under 1700-talets sillrusch, lockade badgäster i ångbåt på 1800-talet och har idag båthamnar, badplatser, vidsträckta villaområden och fina restauranger. Allt på en cykelturs avstånd från centrala Göteborg.

Ösamhälle

Stadsdelen innefattar också skärgårdsöarna Asperö, Brännö, Donsö, Köpstadsö, Styrsö, Vargö och Vrångö. De flesta som bor på öarna idag jobbar på fastlandet och pendlar. Öarna kopplas samman med varandra och med fastlandet genom ett nätverk av båttrafik.

Landsöversikt