Ska du sälja eller hyra ut lokaler?

Få personliga erbjudanden från flera mäklare nära dig.

Hitta rätt mäklare

Jämför deras arvode, säljstrategi, erfarenhet m.m.

Förlora inte pengar i onödan

Säkra en lyckad försäljning/uthyrning med rätt mäklare.

Hitta mäklare för dina kommersiella lokaler

Vill du sälja eller hyra ut kontor, butiksyta eller andra företagslokaler? Mäklare.se hjälper dig på vägen. Jämför erbjudanden från flera kommersiella mäklare för att hitta den som passar er bäst.

På marknaden för lokaler finns det många olika mäklare. Alltifrån stora byråer som sköter försäljning av hela fastigheter till mindre lokalmäklare som hjälper företag att hyra ut exempelvis kontorsyta.

Fyll i formuläret och få upp till fyra erbjudanden från kommersiella mäklare som är verksamma inom ditt område och kan möta dina behov.

Jämför dem och välj den som har bäst lösning. Eller välj ingen alls - tjänsten har inga bindningar. Det här är ett kostnadsfritt och enkelt sätt att snabbt komma vidare med era kommersiella fastigheter.

Fyll i formuläret nu

Vad räknas som en kommersiell fastighet?

Fastigheter och lokaler som ägs eller hyrs av i första hand juridiska personer och som är avsedda för någon form av verksamhet brukar kallas kommersiella fastigheter eller lokaler.

SÖKER DU LOKAL?

Du som är på jakt efter att hyra eller köpa en lokal kan tyvärr inte använda vår tjänst.

För närvarande riktar den sig endast till dig som söker en mäklare för att sälja eller hyra ut en kommersiell fastighet.

Få erbjudanden från flera mäklare

Exempel på kommersiella fastigheter är:

  • Kontor
  • Butikslokaler
  • Industrifastigheter
  • Hotell
  • Serveringslokaler

Andra begrepp som används för att beteckna kommersiella fastigheter kan vara verksamhetslokaler eller näringsfastigheter.

Vad gör en kommersiell mäklare?

Mäklare som har specialiserat sig på kommersiella fastigheter kallas ibland för storhusmäklare. Att förmedla och ge råd om de mycket stora transaktioner som fastighetsaffärer innebär kräver kunniga och specialiserade mäklare.

Några områden som kräver expertkompetens är analys och värdering av kommersiella fastigheter, beskattningsfrågor avseende näringsfastigheter samt juridiska aspekter vid förmedling av kommersiella lokaler.

Även vid enklare typer av lokalförmedling krävs mäklare som har koll på juridiken kring uthyrning samt möjlighet att nå företag som är intresserade av att hyra lokalerna.

Många av de stora mäklarkedjorna som förmedlar bostäder har även avdelningar för kommersiella fastigheter. Utöver detta finns specialiserade mäklare som enbart sysslar med kommersiella fastigheter och lokaler.

Jämför mäklare nu

Mäklare.se samarbetar med flera mäklarbyråer som är verksamma inom den kommersiella fastighetsbranschen. När du fyller i formuläret matchar vi dig mot mäklare inom ditt geografiska område och marknadssegment. Du blir då kontaktad och får ta del av deras bästa erbjudanden. De vet att du jämför med andra och kommer därför att ge dig en bra offert.

Genom att jämföra flera mäklare säkerställer du att du gör ett bra val och inte förlorar pengar på onödigt höga mäklararvoden.

Fyll i formuläret nu

Tjänsten är kostnadsfri och utan bindningar. Du får maximalt fyra erbjudanden. Om du får färre erbjudanden eller inget alls beror det på att vi för närvarande inte har full partnertäckning i hela Sverige, men vi knyter ständigt flera mäklare till tjänsten.

Mäklare? - Anslut din byrå